Ana Sević zaratila sa bivšim suprugom i njegovom porodicom: Tužiću Lazića i njegovu majku, oni su presmešna svevišnja bića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta mi je više njihovih laži i izmišljotina. Moj advokat ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga vezano za ovaj slučaj. Vidimo se na sudu, rekla je pevačica.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Sević presavila tabak, slede tužbi Darku i njegovoj porodici

Ana Sević rešila je da presavije tabak i tuži bivšeg muža Darka Lazića i njegovu majku Branku Lazić zbog širenja laži o njoj! Pevačica je poludela kada je čula šta bivša svekrva priča i koliko manipuliše činjenicama samo da bi prikrila svog sina, koji, kako Ana tvrdi, nije provodio vreme s ćerkom Lorenom dok je bila kod njega u Brestaču, već ju je ostavio kod babe da bi on otišao sa društvom u kafanu. S druge strane, Branka tvrdi da nije tačno da njen sin nije ostavio ćerkicu s njom i da se tada nije vratio kući dva dana, kao i da bivša snajka sve izmišlja.

Naime, Darko je nakon provedenih sat vremena sa Lorenom u Brestaču otišao da peva, dok je njegova ćerka ostala s bakom Brankom. Navodno se tada Ani nije javljao na telefon dva dana, a po dogovoru je trebalo da vrati Lorenu u Beograd, pa je pevačica tada htela da zove policiju, ali je odlučila da ipak sama ode po ćerku. Međutim, Darkova majka tvrdi da to nije istina.

 -Darko je proveo ceo dan s Lorenom, do uveče, u 10 sati je otišao kod prijatelja da ih ispoštuje, mislim da je u pitanju bilo rođenje deteta. Darko se sutradan vratio. Nije istina da je Lorena provela dva dana sa mnom, bez oca. On je proveo ceo dan sa Lorenom, do uveče i sutradan, odnosno u toku noći, kad je došao sa slavlja, naspavao se i bio s njom - rekla je Branka za medije i ispričala da su se Ana i Darko tada dogovorili kada će on Lorenu da vrati u Beograd, ali da je ona, uprkos dogovoru, došla u Brestač po nju.

 

 Ana: Meni su moja deca na prvom mestu i za njih sam spremna sve da uradim

- Ana jeste došla po Lorenu zato što je rekla Darku da je dovede u nedelju, a on joj je rekao: "Nek ostane kod mene bar do ponedeljka", jer je Ana nju pustila u subotu kod nas, a ne u petak. Takođe, nije tačno da je Lorena plakala, mislim, jeste malo kada je saznala da joj je deda umro, 15-20 minuta je plakala, ali smo je smirili, mislim, velika je, shvatila je to, ali nije plakala što Darko nije tu - zaključila je Branka.

Nakon ovakvih Brankinih optužbi na račun bivše snajke pozvali smo i Anu Sević, koja je bila šokirana šta je sve Lazićeva majka, prema njenim rečima, izmislila, te je rekla da će od sada s njim razgovarati samo preko advokata.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ana Sević

- Slatko se ismejah, presmešno... Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koji, kako rekoše, "imaju tako retku krvnu grupu pa ne mogu da dobiju koronu"?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista, za bilo koju njihovu izjavu nemam komentar - rekla je Ana za Srpski telegraf i dodala:

- Tužiću Darka i njegovu majku Branku. Dosta mi je više laži i njihovih izmišljotina. Meni su moja deca na prvom mestu i za njih sam spremna sve da uradim. Moj advokat ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga vezano za ovaj slučaj i on će se s akterima družiti na sudu.

 

RepublikaFoto: Prntscr Pink

Branka: Marina je otišla sa sinom kod njenih u Pećince

Nakon navoda da policija želi da obavi razgovor sa Darkom, te da se on danima ne vraća kući, njegova majka Branka rekla je da to nije istina, ali i da Marina više nije u Brestaču:

- Ma to nije istina. On trenutno nije kod kuće, otišao je kod Marine, ona je tamo sa detetom u Pećincima, kod njenih, uopšte ga nije ni tražila policija, ne znam o čemu se radi. A za auto sam čitala i ja, ne znam uopšte o čemu se radi, to je Ana trebalo da sredi ako je auto već na nju, pod njenim imenom, što ga ona nije sredila ako je to sve istina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

06.04.2021 06:13

Anu Sevic, za akademika! Njoj posvecujete vise prostora nego celoj srpskoj kulturi. Vi, tabloidi ste krivi sto od ispodprosecnih ljudi pravite javne licnosti.