ŽELE GA IZA REŠETAKA: Nada Topčagić i Zorica Marković traže da Darko Lazić ode u zatvor, on POLUDEO!

Autor:

Zabava

04.04.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić i Zorica Marković traže da se Darko Lazić pošalje u zatvor.

RepublikaFoto: Promo foto
Darko Lazić je iznerviran jer su Zorica Marković i Nada Topčagić tražile da ga pošalju u zatvor...

Darko Lazić skoro svakog dana napravi neki haos zbog čega ga mnogi osuđuju, a među onima koji su mišljenja da je pevač preterao su i njegove koleginice. 

Ovaj put pokazao je da je ljut i iznerviran zbog prošlonedeljnog apela Nade Topčagić i Zorice Marković. Pevačice su tražile da Darko ide u zatvor zbog učestvovanja na korona žurkama. Popularni pevač oglasio se tom prilikom i iznervirano rekao:

- Ja ne znam dokle će svi preko Darka Lazića da se kače i dolaze do medija. I Zoricu i Nadu jako cenim i poštujem. Uvek kad se negde vidimo izgle me, izljube. Darkić moj, ovo ono, a onda se za nešto što se čak nije ni desilo navija da ja odem u zatvor? Prvo, snimak koji je dospeo u medije je sa privatne proslave, gde nas je bilo desetak. Kum slavio nešto. Nije bilo ni muzike, nego karaoke, ja sam otpevao toj ekipi pesmu, dve: Dakle,nikakva žurka. Niti znaš šta se dešava a šalješ me u zatvor. Eto obavestite ih da sam pokrenuo i kanal "Darkova kuhinja" da spremam hranu, i kačim na internet, pa će i tu možda da se pobune i traže mi zatvorsku kaznu, zato što spremam hranu. Kad se neki nebitnjakovići kače to mi je razumljivo, ali ostvareni pevači poput Zorice i Nade to da rade mi nije jasno, ako je do toga došlo da preko mene grabe novine, onda je otišlo sve dođavola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dule

04.04.2021 15:32

Šta je sa vožnjom u pijanom stanju? Zašto nije u zatvoru?

Dejan

04.04.2021 17:56

Tamo mu je i mesto. Odavno!

Kiki

04.04.2021 23:33

Alo babuskare ostavite decaka na miru. Bolje gledajte svoja posla.