LEČIĆA PROGANJALA GLUMICA! Glumac na meti koleginice, nije mogla da prihvati da ne želi vezu sa njom!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.04.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić poslednjih nedelja našao se u žiži javnosti zbog optužbi koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje. Njihove kolege ovih dana davali su izjave povodom ovog slučaja, ali mnogi su se složili u jednom a to je da je oduvek voleo lepe žene, pa i sam bio na njihovoj meti.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Branislav lečić na meti glumice

Dok se pred nadležnim organima vodi slučaj, isplivala je priča da je i sam glumac bio na meti jedne koleginice koja ga je uhodila i nije prihvatala njegovo odbijanje. 

-Oduvek je Leka bio lepak za žene. Spopadale su ga na svakom koraku, a on ponekima nije odoleo, čak ni dok je bio u vezi, pa u braku sa Ninom Radulović. Jedan takav primer, za koji sigurno znam je i glumica, koja nije mogla da prihvati da je on želeo samo avanturu, pa ga je pre desetak godina proganjala, do te mere da je Leka, budući da mu je koleginica i da je to preraslo granice onoga što je dotad navikao, morao da joj skrene pažnju na direktniji način. Znam da ju je u početku izbegavao, a kasnije, kada je đavo odneo šalu, morao je da reaguje -rekao je izvor blizak glumcu za "Objektiv" i dodaje:

-Radi se o ženi koja sada ima blizu 50 godina i publika je pamti po nekoliko uloga u pojedinim serijama. Ipak, muškom delu publike je skretala pažnju i svojim atributima. Uvek je imala vitku figuru, a bujne grudi su bile njen najveći adut. Pojedini reditelji su to primetili, pa je u nekoliko uloga publiku, osim svojim glumačkim sposobnostima, zaintrigirala i atraktivnom figurom - rekao je izvor.

Kako pomenut list piše, ona je poznata po dugogodišnjoj i burnoj vezi sa jednim poznatim muzičarem koji je, takođe, znao za situaciju koja se desila sa Lečićem. Glumac i ova njegova koleginica zajedno su radili i u žiriju na jednom festivalu i tu se zbližili. Ona ne živi u Beogradu i sada se retko pojavljuje u medijima, ali svi je znao, zaključio je izvor "Objektiva".

O ovim informacijama Lečić nije želeo da se oglašava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading