NAKON PROGONA IZ "GRANDA" SNIMA PESMU: Ceca pomaže VANJI da postane ZVEZDA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kneževićeva se nakon medijske hajke koju je predvodila Jelena Karleuša povezala sa saradnicima Svetlane Ražnatović i došla u Beograd da bi odmah otpočela rad sa hitmejkerom Damirom Handanovićem.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, prntscreen
Tekst potpisa

Nakon javnog linča i diskvalifikacije od "Grand produkcije", na kojoj je insistirala Jelena Karleuša, mlada pevačica Vanja Knežević nije poklekla, već je rešila da se bori za karijeru. Naime, ona snima svoju prvu pesmu, a tome je doprineo jedan kontakt koji ju je povezao sa saradnicima najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Kako Srpski telegraf saznaje, mladoj Banjalučanki u ostvarenju snova pomaže hitmejker Damir Handanović, koji je radio i na Cecinom poslednjem albumu.

- Cecu je nakon Vanjine diskvalifikacije pozvao njihov zajednički prijatelj iz Banjaluke i zamolio je da joj pomogne. Ako ništa, bar savetodavno, da joj da neku smernicu kako i kojim putem da krene i gde da traži adekvatnu pesmu da bi nastavila karijeru. Ceca je odmah nakon razgovora pozvala prijatelja i saradnika Damira Handanovića i zamolila ga da uradi pesmu za Vanju i da joj pomogne oko afirmacije - govori dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Damir je prihvatio da pomogne talentovanoj devojci i stupio je u kontakt sa Vanjom, koja nije mogla da veruje šta joj se dešava. Bila je presrećna i odmah je s roditeljima došla u Beograd da bi počela rad na svojoj prvoj pesmi.

Vanja: Čast mi je da da sarađujem sa Damirom Handanovićem. Posle onog košmara za mene je ovo najlepši san

Kako naš sagovornik dalje navodi, Vanja i Damir su se toliko dobro razumeli da je pesma nastala bukvalno za nekoliko dana. Njeni roditelji su oduševljeni čuvenim hitmejkerom jer je predan radu s Vanjom i zaista želi da od nje napravi pravu zvezdu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Vanju, koja nije krila oduševljenje zbog rada sa Cecinim saradnikom Damirom.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Damir Handanović

- Nakon teškog perioda dešavaju mi se najlepše stvari u životu. Snimam svoju prvu pesmu i veoma sam uzbuđena. Za mene predstavlja čast da sarađujem sa Damirom Handanovićem, koji je napisao tolike hitove. Posle onog košmara za mene je ovo najlepši san, koji sam tek počela da sanjam - potvrdila je Vanja za Srpski telegraf.

Kontaktirali smo i sa autorom Vanjine prve pesme.

- Vanja je mlada talentovana devojka koja ima sve uslove da napravi uspešnu karijeru. Radimo na nečemu što će je predstaviti nešto drugačije u odnosu na ono što ste imali priliku da vidite u takmičenju u kom je bila - poručio je Handanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading