LUKAS OTKRIO LJUBAVNU AFERU KARLEUŠE I ŠOLAKA: On ju je vratio u Grand, a sad mu ona vraća za CIPELICE I TORBICE!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.03.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas izneo je šokante tvrdnje na račun pevačice Jelene Karleuše i Dragana Šolaka za koje tvrdi za ima dokaze.

RepublikaFoto: prntscreen
Karleuša i Šolak bili u vezi, tvrdi Lukas

Usred drame koja se odvija u "Grandu" nakon što je zbog Jelene Karleuše diskvalifikovana mlada takmičarka Vanja Knežević, folker Aca Lukas izneo je šokantne tvrdnje na račun ove članice žirija.

Naime, folker tvrdi da ima dokaze o vezi Dragana Šolaka i Jelene Karleuše, kao da je ona i zbog toga tu gde jeste, zaštitćena nakon svih skandala. Lukas je najpre počeo da govori o tome kako ga Jelena Karleuša povremeno isprovocira:

Foto: instagram.com/printscreen
Karleuša će poludeti... Lukas sve otkrio

- Ona periodično za sve ovo vreme napravi neke gafove koji mene pogađaju. Valjda ima neke napade na godišnjem nivou, a ja samo moram da se odbranim. Nas dvoje nismo u svađi, ali evo na primer, nije joj trebalo da proziva pevače i govori im da su majmuni ako ne izađu na proteste, a ona se prva nije pojavila tamo... Toliko o tome- priča Lukas i otkriva šokane detalje i govori o tome kako Jelena ovoga puta nije slučajno bila iskrena:

Foto: youtube.com/printscreen
Ništa je ne može isterati iz stolice člana žirija u Grandu, a sada je otkriveno i zbog čega... Jelena Karleuša

- Jeste, ali ovoga puta to nije bilo igrom slučaja ili njenom glušpošću, već je bilo isplanirano. Nisam očekivao da će ona to tako da uradi jer me njena politička opredeljenja ne zanimaju, ali ne može da udari po ljudima koji drugačije misle i govori im da su majmuni. Ja nisam majmun nego Aca Lukas! Evo ona kaže da su svi koji drugačije misle majmuni, ja ću reći da znam da je ona bila ljubavnica Dragana Šolaka - navodi Lukas koji je svestan posledica onoga što je izjavio. 

RepublikaFoto: youtube.com/SerbiaBroadbandSBB
Vratio Karleušu u Grand... Dragan Šolak

- Kao i uvek, za sve što kažem imam dokaze. U trenutku kada je Šolak bio u pregovorima da kupi „Grand“, Jelena Karleuša se vratila da bude članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ jer je Saša Popović i Lepa Brena, posle svih uvreda koje je iznela na njihov račun, ni mrtvi ne bi primili da se vrati. Eto, to svi znaju! - rekao je Lukas za “Alo" i nastavlja:

- Pa znam ja... Evo, neka me tuži! ne samo ona, nego i on. Mogu zajedno da me tuže. Imam dokaze i sve znam. Baš sad se ona našla da podrži proteste, a to je očigledno morala da uradi kako bi vratila dugove koje ima za torbice i cipelice koje je od njega dobijala... Čisto sumnjam da je to bilo njeno opredeljenje i da je želela da napada i pljuje ljude koji drugačije misle i naziva ih majmunima - tvrdi Lukas. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ich

18.03.2021 21:39

Ohohooo otvori nam oci,to acika udri samo jakooo

Odgovori 10 3
Nina

07.01.2022 02:13

Uh kakav uzas, znaci to tako funkvionise! Bljak