(FOTO) I TO SMO DOČEKALI: JAŠAR AHMEDOVSKI POSTAO STILISTA! Folker počeo da deli MODNE SAVETE!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.04.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Jašar Ahmedovski već decenijam je na muzičkoj sceni, a jedan od njegovih zaštitnih znakova bila je frizura po kojoj su ga mnogi prepoznavali. S godinama i on je rešio da "tera modu", te sada od garderobi brine više nego blogerke.

RepublikaFoto: instagram/youtube.com
Fešn jes jes - Jašar kao stilista

Pevač je o svojoj modnoj pasiji govorio i u intervjuu, te je udelio po koji modni saveti o otkrio gde pronalazi inspiraciju.

- Volim automobile i šoping. Kada je garderoba u pitanju, uvek sam voleo da se lepo oblačim. I kao klinac sam imao svog krojača, uvek sam odlučivao šta da obučem. Imao sam pantalone šivene, sako, sve pod konac. To sam od oca nasledio. Sada mi je najveća radost kada idem u šoping, ali ne da koznumiram garderobu koja je aktuelna u tom trenutku. Ne volim kičericu. Znam da kombinujem. Ne šopingujem u Beogradu. Ima nekoliko mesta sa firmiranom robom, ali uglavnom po inostranstvu kupujem - rekao je Jašar za Kurir.rs

Pevač je dodao da garderovu najviše kupuje u Milanu, Cirihu i Frankfurtu jer tamo poznaje dosta ljudi pa mu je provereno dobar i kvalitet.

Ahmedovski je progovorio i o svojoj legendarnoj frizuri, kao i kako je neguje:

-  Od početka karijere kosa je bila moj zaštitni znak. Godinama sam nosio puštenu kosu, ali pre nekoliko godina, kada sam bio u Fetijama, bilo mi je vruće pa sam uzeo ženinu gumicu i svezao je. Posle sam u restoranu, u toaletu, kada sam se pogledao u ogledalo, shvatio da mi dobro stoji vezana kosa, pa sam odlučio da promenim imidž. Sećam se nakon toga, imao sam prvi nastup u Frankfurtu, niko nije mogao da me prepozna. Muzičar mi kaže: "Jale, pusti kosu, to si ti!", ali ja nisam hteo. Kada su me najavili, izašao sam na binu i publika je bila iznenađena, nije im se dopalo. Ali ja sam bio uporan- zaključio je Jašar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading