JA DOŠLA DA VAS VAKCINIŠEM: Takmičarka iz "Zvezda Granda" izašla na scenu u GAĆICAMA SA KAPOM MEDICINSKE SESTRE!

Autor:

Zabava

04.04.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka emisije "Zvezde Granda" izašla je na scenu obučena samo u donji veš.

RepublikaFoto: printscreen/ Zvezde Granda
Dana Bušić izašla je na scenu obučena kao medicinska sestra...

Taman su se malo smirile strasti oko emisije "Zvezde Granda", kada su zaključili da je vreme da ponovo postanu glavna tema u medijima.

Skandal oko bivše učesnice Vanje Knežević je nestao, a na njegovo mesto stala je Dana Bušić, takmičarka čiji je mentor Đorđe David.

Dana, koja je inače mezimče svog mentora, na scenu je izašla obučena u kratak kostim medicinske sestre ispod kog se video donji veš sa velikom crvenom ružom.

- Ja sam došla da vas vakcinišem - našalila se kandidatkinja.

Tako obučena je, sa koleginicom Elsanom Pilicom otpevala pesme "Iznad duge" Bebi Doll i "Miki, Miki veliki" Slađane Milošević. Žiri je bio oduševljen, osim Snežane Đurišić koja nije dala glas Dani, a razlog za to je bilo što nije sigurna šta će to spremiti sledeće.

Foto: printscreen/ Zvezde Granda
Oduševila je žiri...

- Ti si lepo pevala, da lepše ne može biti, mada malo je moglo i drukčije, ali mi smo prezadovoljni. Lepo si pevala i lepo izgledala, energično - rekao je Bosanac.

- Ma ovo ti je ekstra - dodao je Saša Popović.

Đorđe David priznao je da je ova takmičarka njegovo mezimče, pa je otkrio i zašto:

Ja u tebe imam enormno poverenje jer si vrsta ludaka kao ja, zato si ti moje mezimče. Sve si uradila kako treba, imali smo samo problem oko garderobe. Dana je jedno stidljivo stvorenje, ona je teško na ovo pristala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

04.04.2021 12:11

Ovaj autfit na ovoj devojcici je nesto najodvratnije sto sam videla u zadnje vreme. Prvo ovaj kostim je plagijat i njega je nosila devojka u spotu holandske grupe " Army of Lovers" sa naravno adekvatnom asocijacijom. Drugo, ovo dete nema jos 20 godina i ovo je tako vulgarno jer se ovakvi kostimi oblace u porno filmovima i trece ovakav kostim i pesme koje je pevala nemaju bas nikakve veze. Taj ko je nju obukao ovako nema ni promil maste, ni kreativnosti a ponajmanje morala.