Vojaž je komentarisao raskid sa Breskvicom! Napokon otkriveni svi detalji!

Autor:

Zabava

02.04.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Vojaž i pevačica Anđela Ignjatović Breskvica raskinuli su skoro nakon dugogodišnje veze.

RepublikaFoto: instagram.com/brrrreskvica
Vojaž je prokomentarisao raskid sa svojom dugogodišnjom partnerkom Breskvicom...

Nakon što su bili u dugoj vezi reper Vojaž i Anđela Ignjatović Breskvica raskinuli su i ostavili fanove u šoku da raspravljaju koji je razlog. 

NJihovi fanovi imali su ružne teorije, pa su i tvrdili da je do raskida došlo ne bi li reper i pevačica privukli medijsku pažnju. Vojaž je ovo prokomentarisao za "Blic" navodeći da nije bilo nikakvog marketinškog trika.

- Nije nama do novca, jer smo mladi. Sve što radimo je iz čiste ambicije i ljubavi prema muzici, nije meni krajnji cilj novac. Pokušavam da nađem lepu misao da bih mogao da kažem šta osećam. Da bih video dugu, mora da bude malo kiše. Život nije jedna ružičasta stvar. Mora da postoji malo kiše da bih ipak video tu dugu. Smatram da je kiša koju sam ja prošao uticala na mene i da me je pretvorila u iskusnijeg momka. Sad je vreme da se fokusiram na dugu – kaže Vojaž i dodaje:

- Čitava situacija me je ojačala. Imao sam vremena da razmišljam o sebi, čovek kada misli, on napreduje. Ne želim da komentarišem navode da li je došlo do prevare i da li je Breskvica bila sa raznim reperima. To je zanimacija za ljude, da čitaju te napise i o tome pričaju. Prevelika privatnost je u pitanju.

RepublikaFoto: instagram.com/breskvica
Nisu pokušavali da privuku medijsku pažnju...

Mladi pevač, privukao je pažnju javnosti zbog još nekih dešavanja, kao što su angažman u snimanju nastavka filma "Južni vetar", snimanjem pesme sa popularnim britanskim reperom Džej Fadom, ali i susreta sa čuvenim Duletom Savićem. Ovom prilikom prokomentarisao je i to.

- „Južni vetar“ je veliko ostvarenje u prethodnih nekoliko godina. Velika mi je čast da mogu da učestvujem u takvom projektu. Radili smo pesmu „Pleši“ koja će biti internacionalna saradnja sa popularnim reperom J Fadom. Do saradnje je došlo kada je mog menadžera kontaktirao Avramović, koji je bio zaslužan da ja učestvujem u ovom projektu. Sitno brojimo dok ne izađe numera – govori Mihajlo i dodao:

- Nisam siguran da li je moguće da se u „Južnom vetru“ pojavim kao glumac, jer je sama saga projekta takva da rade samo sa profesionalcima. Svakako bih voleo da se oprobam u nekom momentu u glumi.

RepublikaFoto: Printscreen
Snimio je pesmu sa Džej Fadom za nastavak filma "Južni Vetar"...

- Bili smo u bekstejdžu jutarnjeg programa na „Prvoj“. Dule Savić je tu bio gost i započeli smo temu koja nam je u tom trenutku bila bliska. On me je stvarno u tom momentu pitao: „Izvini, a čime se ti baviš?“. Ja sam mu rekao da se bavim muzikom, na šta mi je on poručio da mu je drago i da mi želi svu sreću. Interesantna scena, Dule Savić je kralj, šta imam da pričam o njemu?- prokomentarisao je Vojaž simpatičan susret sa ovom sportskom legendom.

Kako kaže, planira da snimi IP od tri pesme koji će se zvati "Balkan", što za njega jeste veliki projekat.

- U projektu koji pripremam želim da opevam sve ono u čemu mi danas živimo. Smatram da ću se dobro snaći u ulozi pripovedanja i pričanja o tome. Mogu da otkrijem, ime jedne pesme je „Rizik“. Sve bi trebalo da ugleda svetlost dana na leto. Pored toga, publiku očekuje i duet sa osobom iz narodnog žanra – otkrio je Mihajlo Veruović Vojaž. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, instagram.com/voyage.mp3
Dule Savić je kralj...

Mnoge njegove kolege posvetile su se drugim poslovima ne bi li preživeli nekako period pandemije korona virusa, ali on taj problem nije imao, pa se posvetio studijama:

-Konkretno, studiram u ovom trenutku, ova pauza mi je dala dovoljno vremena da se posvetim fakultetu. Živim i dalje sa roditeljima, nemam problem sa egzistencijom. Tu su roditelji da mi uvek pomognu. Muzika koju pravim nije od danas od sutra. Sluša se svuda u dijaspori i imam veliku zaradu na raznim muzičkim platformama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Taribo West

03.04.2021 05:30

J*** vas vonjaž i kujica. Koga to interesuje