Stefan Milenković i Đule zajedno izvode hit rok grupe Van Gog u emisiji "Studio"

Autor: Republika.rs

Zabava

02.04.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Milenković i rok grupa Van Gog sutra zajedno na RTS1.

RepublikaFoto: Đorđe Barudžija
Van gog nastupiće zajedno sa Stefanom Milenkovićem...

Stefan Milenković i rok grupa Van Gog nesvakodašnji spoj roka i klasike sutra uveče u emisiji Studiju na RTS1.

-Izazov je naći adekvatnu energiju - sa jednim instrumentom koji je star 250-300 godina paririati energiji električnih instrumenata. To je muzika koja ima druge frekvencije, i tu moram da nađem balans, jer taj zvuk mora da se poklopi - kaže Stefan Milenković, koji je prvi eksperiment tog tipa izveo  sa čuvenim britanskim bendom „Gorillaz“, kada je uz njih vodio gudački orkestar sa univerziteta Džulijard.  


Grupa Van Gog izvešće nekoliko svojih najvećih hitova u novim, drugačijim aranžmanima, a Zvonimiru Đukiću Đuletu i grupi Van Gogh će se na sceni pridružiti vituoz Stefan Milenković, koji će svojim neverovatnim umećem na violini dati potpuno novi zvuk legendarnim rok hitovima.  -Potrebno je naći neki drugi glas violine, drugi izraz, a da je to i dalje violina a ne nešto što se morfuje u neki drugi instrument. To sve da se poveže za mene je izazov. Nije nemoguće ali je teško, i zbog toga mi se i dopada- rekao je povodom ove neobične saradnje Stefan Milenković.

 


Sutrašnje izdanje emisije “Studio” biće prava poslastica za ljubitelje dobre muzike: Tri velike regionalne zvezde i jedan svetski poznati vituoz na violini, ukrstili su glasove, note, instrumente i energiju.  
Kako sve to izgleda i zvuči, videćete u subotu uveče, u 21 sat na RTS1 u muzičkom šou programu "Studio" uz rok bend Van Gog i proslavljenog  violonistu Stefana Milenkovića , svoje hitove i nove kompozicije izvodiće i muzičke legende regiona Petar Grašo i Tonči Huljić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading