UHAPŠEN ALEKSANDAR ČABARKAPA ZBOG RAZBOJNIŠTVA

Autor:

Hronika

02.04.2021

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna javna ličnost Aleksandar Čabarkapa uhapšen je u Loznici zbog razbojništva

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa

Kako mediji saznaju, Čabarkapa je sa još pet muškaraca M. (31), S. Ð. (45) iz Beograda, kao i A. N. (41) iz okoline Loznice i Z. G. (30) iz Mostara, opljačkao kuću šezdesetdevetogodišnjeg penzionera koji živi u inostranstvu.

Sumnja se da su oni sinoć oko 22 sata došli do jedne kuće u okolini Loznice, pozvonili, a potom kućepazitelja i muškarca koji su im otvorili vrata ugurali u kuću, lažno se predstavljajući kao policajci.

Njih petorica su tada, kako se sumnja, 51-godišnjeg kućepazitelja i 43-godišnjeg muškarca oborili na pod, vezali im ruke i noge, sve vreme ih udarajući i tražeći da kažu gde se nalazi sef sa novcem i zlatom.

Oni se sumnjiče da su ih potom zatvorili u tuš kabinu, a potom pretražili kuću u potrazi za novcem i ukrali 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara.

Za ovaj zločin se saznalo kada je jedan od oštećenih uspeo da pobegne kroz prozor kupatila i pozove policiju, piše Alo.

Aleksandar Čabarkapa je u žižu javnosti došao nakon ljubavne veze sa poznatom učesnicom rijalitija Ljubom Pantović. O toj neobičnoj vezi, punoj delikatnih detalja, mediji su danima opširno izveštavali.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ljuba Pantović i ćerka Aleksandra

Ljuba je, još dok je njihova veza trajala, ušla u rijaliti šou "Zadruga". Tokom učestvovanja u ovoj emisiji zabavnog sadržaja, ona je često govorila kako će njene maloletne ćerke da pripazi Aleksandar Čabarakapa. U međuvremenu, javnosti je otkriveno da je Aleksandra Subotić, starija ćerka Ljube Pantović, koja je tada bila još uvek maloletna, trudna sa Čabarkapom.

Danima je njihova veza zbog neobičnih detalja bila predmet medija, a oknčala se tako što je Aleksandar Čabarkapa napustio Aleksandru i nastavio da živi sa svojom zakonitom suprugom sa kojom ima decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading