CVIJA PROGOVORIO O VEZI SA EDITOM! Fanovi u transu zbog pevačevog odgovora!

Autor:

Zabava

02.04.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cvija i Edita radili su zajedno na jednoj pesmi, a sada je reper otkrio da li su njih dvoje u vezi.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Cvija i Edita snimili su novu pesmu i izazvali lavinu komentara...

Pesma "Film o nama", na kojoj su zajedno radili Cvija i Edita, vrlo brzo postala je pravi hit i dobila preko hiljadu komentara.

Fantastična energija između pevačice i repera, u spotu, pokrenula je šuškanja o njihovoj mogućoj vezi. Gostujući u mondovoj emisiji "Reakcije", Cvija je otkrio u kakvoj je vezi sa Editom, ali i kakva je ona.

- To je smejurija, Edita mi je stvarno drag saradnik, drugar i nemojte uopšte da pomislite na to. Edita je iskren lik, jako talentovana osoba, osetio sam koliko je veliki umetnik, a koliko se plaši da to pokaže. Uradila je čak Marini Visković pesmu ‘Ljubi me tu’, i stalno se nekako plaši da kaže da je ona to nešto radila. Kažem ‘čoveče, moraš da izađeš iz svog tog tvog, ne znam da li je to strah, ili trema ili stidljivost. Pokaži ljudima šta znaš’. Kod kuće je namontirala sebi mini studio, komponuje, čudo će napraviti ako nastavi ovako! Ona ima tu težinu zvezde i ona jeste za velike hale, za koncerte i ona je sjajan pevač - rekao je reper u pomenutoj emisiji.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Razgolitila se u spotu...

Osim moguće veze između Edite i Cvije, komentare je raspalila i činjenica da se pevačica definitivno oslobodila viška odeće.

- Pa jeste, Edita je ovde najviše skinula stvari sa sebe od svih spotova, ali gde ćemo da se igramo sa nama ako ne u animiranim spotovima?- prokomentarisao je Cvija i dodao da na taj način on u spotu ima osam, a ne šest trbušnjaka.

 

 

Koliko je Edita pozitivna ličnost, koja se ne libi šale, pa čak ni na svoj način, reper je objasnio jednom anegdotom iz njihovog druženja koja je vezana za činjenicu da su mnogi rekli da Edita u ovom spotu liči na zadrugarku Miljanu Kulić:

- Kada je izašao spot Edita je okačila neki video gde je ona iz spota, ali se provlači glas Miljane Kulić na koju se mi non-stop smejemo. Njene reakcije pratimo na stranicama na društvenim mrežama. Ja mislim da ne liči na Miljanu Kulić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading