MOĆ MUŠKARCA JE U GLAVI, A NE MEĐU NOGAMA! Ruška Jakić očitala lekciju devojkama, pa progovorila o podršci političara!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.04.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ruška Jakić ne odustaje od ljubavi ni nakon tri propala braka, a za sebe kaže da je oduvek cenila moćne muškarce, ali ne i sponzore kao današnje devojke.

RepublikaFoto: youtube.com
Ruška Jakić

Voditeljka kultne emisije "Ljubav i moda" i neko ko je oduvek otvoreno govorio o muško-ženskim odnosima, pa i svojim ličnim ljubavnim brodolomila svakako je Ruška.

Ona je progovorila o tome šta za nju znači pojam moćni muškarac, kao i kako na to gledaju današnje devojke, te im je očitala lekciju: 

-Moćan muškarac je za mene onaj koji ima više u glavi nego u novčaniku i između nogu. Ove mlade devojke gledaju samo u novčanik, dok je meni bitno da bude šarmantan i duhovit - rekla je Ruška.

Ona je dodala kako nikada tokom karijere nije imala neke jake ljude iz sveta politike ili finansijere koji sau joj pomagali u životu: 

-Iza sebe nikada nisam imala uspešne političare, ni uspešne muškarce, učila sam sama i borila se. Tri puta sam srećno razvedena i o njima mislim sve najlepše - rekla je voditeljka, piše Mondo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading