ANU NIKOLIĆ MUVA BIVŠI DEČKO NJENE KOLEGINICE: Pevačicu startuje bogati BIZNISMEN!

Autor:

Zabava

02.04.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Anu Nikolić je baš krenulo, pa nakon što je smršala i liniju dovela do savršenstva, sada ima i bogatog udvarača.

RepublikaFoto: printscreen
Novi estradni sukob?... Dara i Ana

Iako je Ana već neko vreme u vezi sa crnogorskim biznismenom, bivši dečko njene koleginice Dare Bubamare, takođe preduzetnik, želi da dođe do pevačice po svaku cenu.

- Dara i taj momak su bili zajedno par meseci ali veza nije uspela, nisu im se poklopile energije. Međutim on je i tokom veze sa Darom otvoreno govorio da je Ana za njega top riba i da bi sve dao da bude s njom- objašnjava Izvor Skandal-a.

Takođe dodaje da tog dečka ne zanima što je pevačica trenutno zauzeta, ali i ističe da upravo zbog nje često boravi u prestonici.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ludi za Anom...

- Sada je slobodan i pošto-poto hoće da smuva Anu. Zna i da je ona zauzeta, da je u vezi sa tipom iz Crne Gore, ali ga to ne zanima. Naoštrio se da je osvoji i bukvalno se raspituje za svaki njen korak, ne bi li došao do nje. Ima mnogo para i živi na relaciji nekoliko evropskih gradova, a u Beograd dolazi kad god mu se ćefne, sada posebno jer juri Anu. E sad, da li je to njoj poznato ili ne, te da li je zainteresovana za njega, ne zna se. Videćemo šta će biti sa tim- završio je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading