VRAĆALA SAM STVARI I U ŠANELU: Ana Nikolić pravila HAOS U BUTIKU!

Autor:

Zabava

10.03.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić poznata je kao veoma duhovita, ali i kao temperamentna pa može da napravi skandal u svakom trenutku. Ovoga puta, mediji su preneli da je Nikolićka napravila skandal u jednom butiku u tržnom centru na Novom Beogradu, gde je vikala na prodavačice.

RepublikaFoto: pink.rs/premijera.rs
Napravila skandal u butiku... Ana Nikolić

Sve se, kako se priča, navodno odigralo na dečijem odeljenju u jednoj radnji gde je pevačica vikala naočigled velikog broja kupaca.

Ona je u butik poznatog brenda došla kako bi zamenila garderobu, koju je pazarila za svoju naslednicu, a koja joj nije odgovarala. Međutim, Ana za kupljenu robu nije imala fiskalni račun, a ni etikete koje moraju da ostanu neoštećene na proizvodu koji se vraća. Ana ih je skinula pa u prodavnici nisu mogli da joj uvaže reklamaciju.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Menjala robu i u Šanelu... Nikolićka

Očevidac ove situacije priča da je prodavačica pevačici najpre tražila fiskalni račun, a potom i objasnila da bez njega ne mogu da se menjaju artikli. To je Nikolićevu iznerviralo, pa je počela da viče nasred butika. Prema rečima našeg sagovornika, ona je bila vrlo neprijatna, neljubazna, dramila je i tražila da vidi menadžera. Kada je došao pretpostavljeni, tek je njemu sasula u brk sve što je imala.

- Ja sam bila u milion butika širom sveta, vraćala sam stvari i u Šanelu, pa nisu pravili problem, odmah su mi vraćali sve pare. Na šta to liči? - kako prenosi Pink, navodno je urlala Nikolićeva, a radnici su pokušali da joj objasne da oni postupaju po propisima i da robu bez etikete ne mogu da prime nazad, pa čak i da ima dokaz o uplati. Kako dalje navodi izvor, to je još više razljutilo pop zvezdu, koja je demonstrativno pokupila sve stvari koje je donela u butik da vrati i napustila taj lokal. Čim je izašla, nastavila je da razgleda garderobu, a kupovinu je završila u parfimeriji.

Svoj komentar o ovome Ana nije želela da da. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading