DUŠAN NE DA TANJI DECU: Pevačicin muž uložio ŽALBU DA ONA NE ODVEDE SINOVE!

Autor:

Zabava

01.04.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić od suda u Australiji dobila je mogućnost da dođe po sinove Maksima i Đorđa i da ih odvede u Srbiju, ali nema i starateljstvo.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić i Dušan Jovančević u vreme ljubavi...

A na ovu odluku suda, sada je žalbu uložio Dušan koji ne želi da Tanja odvede decu u Srbiju.

On je, prema pisanju medija, mišljenja da je deci mesto s njim u Australiji i na sve načine pokušava da slučaj preokrene u svoju korist. Prema rečima izvora bliskog Jovančeviću, on ne može da se pomiri s tim da Tanja odvede decu, jer je uveren da je mališanima mesto s njim u Gold Kostu, jer tamo imaju bolje uslove za život.

Zato je sa svojim advokatima odlučio da nastavi borbu i da pokuša pošto-poto da zadrži dečake uz sebe. Tanja još uvek nije upoznata s tim da je Jovančević uložio žalbu, ali će joj uskoro i to biti predočeno.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Uskoro će saznati da se njen muž bori da ona ne odvede decu iz Autralije... Tanja Savić

Podsetimo, pevačica je godinu dana bila razdvojena od dece, koju je Dušan, prema njenim tvrdnjama, bez saglasnosti odveo na drugi kraj sveta. Zato je podnela tužbu, a sud je početkom marta presudio u njenu korist da može da vrati decu u našu zemlju.

Ona čeka da se ispune svi uslovi da krene na put, a ukoliko sud usvoji Dušanovu žalbu, može da dođe do preokreta u ovom slučaju. Inače, ova odluka ne znači da je pevačica dobila starateljstvo, već samo mogućnost da bude sa svojim sinovima u svojoj državi. Ročište za određivanje starateljstva najverovatnije će se voditi u Srbiji, što Jovančeviću ne odgovara.

RepublikaFoto: Printscreen
Čeka da dobije šansu da zagrli decu... Tanja Savić

Inače, Dušan izbegava da se oglašava za srpske medije, ali je u novembru prošle godine u svom obraćanju svu krivicu prebacio na svoju ženu.

- Tanja gradi svoju popularnost i karijeru na osnovu laži. Dosta sam trpeo zlostavljanje, maltretiranje, psovke, uvrede, čak i pretnje ubistvom, prebijanjem nogu i ruku. Dosta sam i ja ćutao. Deca i ne pitaju za mamu. Na početku su je zvali da dođe, ona ih je stalno lagala i deca su to osetila. Prvo im je govorila da ne može zbog posla, onda zbog korone, da nema aviona, a mi smo joj sve nudili odavde. Rekla je da ako dođe u Australiju, da će roditelji da je se odreknu - ispričao je tada Dušan za Pink.

I tokom jučerašnjeg dana smo u više navrata pokušavali da s njim stupimo u kontakt, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke, kao ni Tanja, koja je, prema našim saznanjima, u Bosni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

02.04.2021 10:45

Otac je tu decu othranio. A ona je samo vežbala, snimala, putovala i pevala.