IDENTIČNA DŽIDŽA: Supruga BOSANCA 40 GODINA bila nepoznata javnosti, a sada isplivale NJENE SLIKE!

Autor:

Zabava

02.04.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi suprugu Dragana Stojkovića Bosanca porede sa Džidžom!

RepublikaFoto: instagram.com/d.s.bosanac_official
Preko 40 godina u braku... Dragan Stojković Bosanac

Srpski kompozitor Dragan Stojković Bosanac ima zavidan bračni staž sa svojom suprugom. Naime on je već 44 godine u skladnom braku sa Dunjom, sa kojom ima dvoje dece Aleksandru i Aleksandra.

Jednom prilikom otkrio je recept za dug brak ali i koliko se njih dvoje zapravo poštuju.

 

- Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula - rekao je Bosanac za "Faktor.ba".

 

Otkrio je i da je njegova supruga vrlo muzikalna ali da nikada nije imala nameru da krene stopama svog muža. Njihova ćerka Aleksandra, pod nadimkom Džidža, bavi se pevanjem, dok je sin inženjer poljoprivrede.

Može se primetiti da Džidža veoma liči na majku iz mlađih dana, pa ni slični komentari na društvenim mrežama nisu izostali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading