OVE SRPSKE LEPOTICE I HEROINE TRAGIČNO SU ZAVRŠILE: Čitava Srbija plakala za njima!

Autor:

Zabava

02.04.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate srpske lepotice hrabro su se borile do kraja!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, printscreen, instagram.com/dijanaslife
Prerano nas napustile... Donna Ares, Tijana Milošević i Dijana Milojković

Manekenka Tijana Milošević snimila je više od 20 reklama u Srbiji, radila u Engleskoj i Kini, i proputovala ceo svet, međutim zadesila je tragična sudbina.

Osim što je imala zavidnu karijeru i bila zaštitno lice brojnih reklama i časopisa, Tijana je bila omiljena među kolegama, ali i doprinosila humanitarnim akcijama. 

Foto: printscreen
Svi su je voleli... Tijana

Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji: ‘Tvojih pet minuta, nečiji ceo život  - rekla je tada Mina, vlasnica modne agencije u kojoj je Tijana bila.

Manekenka je, nakon što se četiri dana borila za život, preminula od sepse 2011. godine, a prema nezvaničnim informacijama uzrok je bio popravak zuba.

- Ništa je neće vratiti. Zvali smo Hitnu pomoć. Lekarima smo objasnili da nam ćerka boluje od lupusa i da ima visoku temperaturu, a oni su nam rekli da je verovatno reč o virusu i da popije čaj! Došli su nekoliko sati kasnije, kad smo ih ponovo pozvali. Tijana je tad gorela, imala je temperaturu 40 stepeni! Odveli su je u bolnicu u Višegradskoj ulici - ispričala je tada njena majka za Kurir.

Međutim, za Tijanu je bilo prekasno i nedugo potom je preminula.

Foto: instagram.com/dijanaslife
Borila se kao lavica... Dijana

Srpska misica Dijana Milojković napustila nas je u 33. godini nakon teške borbe sa opakom bolešću. Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao presudu. Pobedila je na izboru za Miss Srbije 2009. godine, a kasnije je nastavila da radi kao model. Najveću podršku pružao joj je bivši momak Stefan Karić, u čijem sećanju je i danas.

Foto: instagram.com/donnaares
Poručila da nikada ne treba odustati... Dona

Bosanska pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, imala je 41. godinu kada je izgubila bitku protiv iste bolesti. Talentovana pevačica se borila od prvog dana, lečila se i u inostranstvu, a putem društvenih mreža slala je poruke da nikada ne treba odustati.

Foto: printscreen/youtube.com
Još jedna poznata glumica izgubila bitku... Irena

Srpska glumica Irena Mičijević poznatija kao Klara iz serije "Žena sa Dedinja"  preminula je 2017. godine u 45. godini života posle duge borbe sa rakom limfnih žlezda. Radila je u Londonu, a želela je da preostalo vreme provede u prestonici.  

Foto: printscreen/youtube.com
Preminula u 40. godini... Neda

Posle borbe sa opakom bolešću, preminula je i njena koleginica Neda Spasojević u 40. godini, ostaviviši za sobom petogodišnju ćerku Isidoru Minić koja je takođe uplovila u glumačke vode.

Jedna od najboljih pevačica izvornog šumadijskog melosa, Vera Nešić, preminula je 2011. godine posle višegodišnje borbe sa opakom bolešću u 51. godini života. U periodu od 1987. do 1992. godine objavila je četiri albuma, što joj je i najveći uspeh.

Foto: printscreen/youtube.com
Borila se do poslednjeg daha... Vera Nešić

- Mama je godinama bolovala od raka, dugo se borila, davala je sve od sebe da ozdravi. Posle svake hemioterapije je nastupala, snimala emisije. Bukvalno se borila do poslednjeg daha. Poslednju ploču snimila je 2006, zvala se „Bolujem“. Eto, tako se namestilo, kao da je naslutila. Preminula je u Americi, kod sestre, u 51. godini. To mi je bio najteži period. Nije mi ni sada lako, ali znam da moram da nastavim život - rekla je ćerka Emilija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading