Njen život nije bio bajka: Sofija Milošević otkrila da je brala kukuruz!

Autor:

Zabava

30.03.2021

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako joj se sada život kao iz bajke, jedna je od najplaćenijih manekenki u našoj zemlji, ima uspešnog supruga, nedavno se ostvarila u ulozi majke i na svet donela dečaka, život Sofije Milošević nikako nije bio med i mleko.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sofija Milošević

Odrasla je bez oca, koji je napustio njenu porodicu još dok je ona bila dete, a kako kaže za trideset godina, videla ga je svega nekoliko puta.

Ni školski dani joj nisu olakšali odrastanje, pa su je deca ismevala i ponižavala.

Tokom devedesetih se teško živelo, ali ona i njena majka, brat i deka držali su se zajedno i pomagali jedni drugima što ih je i odžalo. Sofija, koja sada ima sve u životu, nema problem da kaže da je kao mala brala kukuruz.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sofija Milošević

- Mama nas je budila u šest ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba i mleka. Danas kada se setim toga deluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mi so se po ceo dan igrali napolju, jurili svice po ulici. Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i tarktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove - rekla je glumica za "Hit Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

31.03.2021 04:52

Zivot nije bio lak zato sto je brala kukuruz? Svakog leta sam ga brala i kopala repu na PKB-u da bi skupila novac za more. Bilo nas je pet sest klinki od 16-17 godina. Dani su bili puni smeha i nekog neverovatnog elana. Zene koje bi zavrsavale redove su nam dolazile u pomoc. Period koji rado pamtim. Milosevicka fantazira pokusavajuci da nam kaze kako je danas zasluzila tudje milione.