ZASLUŽIO JE SMEH I PESMU: Vasil Hadžimanov otkrio kada će biti sahrana njegovog oca

Autor: Republika

Zabava

02.04.2021

09:32

Zafir Hadžimanov, filmski glumac, pevač, kompozitor i zvezda jugoslovenske šansone, preminuo je usled borbe sa korona virusom 27. marta.

Printscreen
Oprostiće se od svog oca uz pesmu i osmeh, kako dolikuje...

Nakon smrti Zafira Hadžimonova, oglasio se i njegov sin, kojeg je dobio sa glumicom Senkom Veletanlić, Vasil Hadžimanov.

Naime, Vasil je objavio na društvenoj mreži "Facebook" da će sahrana njegovog oca biti u sredu, 7. aprila na Novom groblju, ali i da je ovaj umetnik zaslužio mnogo više od toga.

Ispracaj mog oca Zafira obavice se u sredu, 7. aprila na Novom groblju, u krugu najuže porodice i prijatelja. Urna ce ... Posted by Vasil Hadzimanov on Четвртак, 01. април 2021.

 

- Ispraćaj mog oca Zafira obaviće se u sredu, 7. aprila na Novom groblju, u krugu najuže porodice i prijatelja. Urna će biti položena u Aleji zaslužnih građana. Kada prođe ova grozna pandemija napravićemo ispraćaj kakav dolikuje i kakav je Zafir zaslužio. Ispratićemo ga sa pesmom i osmehom. Baš tako kako bi on voleo i kako je živeo ceo svoj život. Hvala od srca svima na mnogobrojnim porukama podrške i razumevanju- napisao je Vasil Hadžimanov.

Komentari (0)

Loading