HASAN DUDIĆ HITNO PRIKLJUČEN NA KISEONIK: Pevaču se stanje naglo pogoršalo!

Autor:

Zabava

01.04.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču u teškom stanju prikačen na kiseonik!

RepublikaFoto: Republika
Hasan Dudić na kiseoniku!

Hasan Dudić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju i smešten je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usled komplikacija zbog virusa korona.

Kako je za Kurir rekla njegova menadžerka Nataša Gluhović, pevačevo stanje se naglo pogoršalo i trenutno je priključen na kiseonik.

- Hasan je bio na kućnom lečenju od Kovida 19, ali juče mu je bilo jako loše pa smo ga odveli u bolnicu. Lekari su rekli da je stanje jako loše. Trenutno je na kiseoniku, prate njegovo stanje pa će na vreme reagovati za sve što treba. Njegov sin Miki Dudić i ja smo celu noć bili u bolnici, jako smo uplašeni - kaže Gluhovićeva.

Ona dodaje da Dudića zovu prijatelji iz celog sveta i nude pomoć i podršku.

- Kako on ne može svima da se javi, zamolio je mene da se obratim medijima i da kažem o čemu se radi. Posebno bih se zahvalila Saneli Šaulić, kojoj je Hasan stric, i njenom suprugu Bati Mirkoviću koji nam mnogo pomažu u ovom trenutku - zaključila je Hasanova menaderka.

Podsetimo, Hasan je  nedavno objavio sliku iz KBC Zvezdare, gde se vidi da je u lošem stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading