POSLALI ADVOKATE! Marko i Marija Milošević tražili hitno UKIDANJE SERIJE!

Autor:

Zabava

31.03.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravni zastupnik Marka i Marije Milošević poslao je dopis produkciji "Firefly", sa zahtevom da obustave i spreče realizaciju projekta, serije "Porodica", koja je 29. marta počela sa emitovanjem na RTS-u, a koja prati poslednjih 72 sata zajedničkog života njihove porodice, pre hapšenja, bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

RepublikaFoto: Printscreen
Boris Isaković i Mirjana Karanović u seriji "Porodica"

Ipak, iako snimanje serije nije obustavljeno, Miloševići nisu podneli tužbu, niti su se više oglašavali putem pravnog zastupnika.

U dokumentima koja su Marija i Marko Milošević poslali putem advokata produkciji "Firefly" navodi se da će, ukoliko ne obustave realizovanje serije, snositi odgovarajuće zakonske posledice.

- Apelujemo na vas da sprečite realizaciju ovog projekta i štetnu i zlonamernu komercijalizaciju važnih događaja iz najnovije srpske istorije - navodi se pred kraj dopisa koji je sačinio pravni zastupnik Marije i Marka, a koji prenosi Blic.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Slobodan Milošević

Međutim, kako prenose domaćći mediji, Marija i Marko dopis su poslali kada je serija počela sa snimanjem, ali produkciji nakon toga od njih više ništa nije stiglo.

- U pitanju je dopis od pre godinu dana. Od tada do danas, produkciji Firefly se nikad nijedna advokatska kancelarija nije obratila sa bilo kakvim zahtevom ovakvog ili sličnog tipa, niti je došao bilo kakav tužbeni zahtev - naveli su iz Firefly produkcije.

Marija i Marko Milošević

Serija "Porodica" prikazuje tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roki

01.04.2021 14:25

Ma, opravdano sto posto. Ali, Marko lično da dođe da to traži, pa da ga usput još po nešto priupitamo.