MOJA PRIČA TREBA DA BUDE NAUK SVIM GENERACIJAMA: Ivan Gavrilović izneo potresne detalje veze sa Miloševićevom ćerkom!

Autor:

Zabava

30.03.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otrkio šokantne detalje veze sa Marijom!

RepublikaFoto: AP/Instagram
Ivan Gavrilović o vezi sa Miloševićevom ćerkom!

Jedna od najpopularnijih turbo-folk zvezda devedestih Ivan Gavrilović je svojevremeno otkrio detalje o romansi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, sa kojom se, kako je rekao, zabavljao godinu dana.

U nekoliko navrata je isticao da je reč o velikoj i dubokoj ljubavi, a potom je rešio da ispriča sve o njoj.

"Niko nije upoznao pravu Mariju Milošević, osim mene, to mogu slobodno da kažem", započeo je priču tada.

On tvrdi i da ga je usred jednog letovanja u Grčkoj otela Udba i da je navodno bilo odlučeno da ga potpuno unište. Čak su mu, bio je kategoričan, ukrali i turbo-folk, koji je on izmislio pesmom "200 na sat", pa se, navodno zbog toga, povukao iz javnosti.

"Devedesete godine bile su veoma opasne i promenile su mi život. Našao sam se na mestu na kome nije trebalo da budem. Godine prolaze, neko veruje, neko ne veruje, ali je važno da mi je glava na ramenima i za to mogu samo da zahvalim Bogu, ali vreme je zaista bilo opasno", priča Gavrilović.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Ivan Gavrilović

"U to vreme nisam osećao nikakvu opasnost, putovao sam po svetu, više sam bio u inostranstvu i avionu nego ovde. Išao sam u Ameriku, Australiju, Afriku, ceo zapad sam obišao. Nisam tražio ništa, nikakav novac, nije mi ništa bilo potrebno da budem popularniji, a desila se i ta zaljubljenost i veza sa Marijom. Verovatno je to bilo sumnjivo, a kasnije sam trpeo razne pritiske i imao probleme, pa sam morao i da prekinem karijeru", tvrdio je tada, prenosi "Kurir".

Gavrilović je dodao i da mu je, kad sve sabere, krivo što mu neko nije rekao da mu tu nije mesto.

"Pitaju me: 'Kako je preko? Putuješ', ja im kažem: 'Lepo je'. Šta sam znao, klinac od 23 godine, politika me nije zanimala. Verovatno je neko procenio 'ko je ovaj mali, ofarban u plavo, putuje u inostranstvo', možda su mislili da sam neki špijun. Nisam mislio da mogu bilo koga da ugrozim. Meni je krivo što mi neko nije rekao 'beži, mali, nije ti ovde mesto, to je ćerka predsednika, najlepši si na estradi, lepo pevaš, imaš zelene okice, ajde se skloni'. I ja bih otišao i ne bih je nikad pozvao, moja priča može da bude nauk generacijama", nastavio je pevač.

RepublikaFoto: youtube.com/ Azra Redžić Radulović
Marija Milošević

"Samo mi je žao što sam ja ispao žrtveno jagnje okoline. Ceo taj neki događaj da prođem na turbulentan način i da se dosta toga obije meni o glavu posle toga", rekao je denser i dodao da nije bio svestan u šta se upušta, ali da ni za šta ne krivi Mariju.

"Ja kao klinac od 25-26 godina mislim da nisam bio dovoljno svestan u šta ulazim, a ni dovoljno pametan da postoje drugi aršini koji te mogu dovesti u nezgodnu situaciju. Ja sam sebi posle toga spasavao život, a mislilo se da sam imao neke benefite. To nije Marija kriva, nego kome je to smetalo. Mogao je da kaže: 'Mali, idi tamo', Mnogo sam izgubio dana i godina da bih se vratio u neku normalu i život."

Ivan Gavrilović se posle nekoliko godina vratio u javnost i to kao rijaliti igrač, trenutno je u luksuznoj vili u Zemunu u Parovima, a sa Marijom Milošević dugo nema nikakav kontakt.

"Uf, znao sam da će biti nešto teško, Marija Milošević i to. Pa dobro. Sticaj okolnosti. Ne, reći ne, nije baš bilo tako lako devedesetih, znaš, nekome, ako se nekome dopadneš. Ta neka scena, kad smo bili u tom nekom džez klubu i vidim ja nema nikog, znaš, a znam da obično bude po 500, 1.000 ljudi u džez klubu, ja pitam: 'Maraja, reko’, šta se dešava?' Ona kaže: 'Pa dušo, ja moram da uživam'. Kaže: 'Ti i ja zajedno'. Bilo je jako opasno, naravno, tako da, ovaj, mislim ne sa njom, ne zbog nje, nego opasno u svakom smislu te reči", rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading