PET GODINA OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Nada Topčagić otvoreno o nepoznatim detaljima KOBNE NOĆI!

Autor:

Zabava

31.03.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se prisetila kobne noći!

RepublikaFoto: youtube.com
Jelena Marjanović, Nada Topčagić

U petak 2. aprila proći će tačno 5 godina od ubistva pevačice Jelene Marjanović, a slučaj još uvek nije rešen. Jedini osumnjičeni još uvek je njen suprug Zoran Marjanović. 

Sa preminulom pevačicom u bliskim odnosima bila je i Nada Topčagić, koja se prisetila tragičnog događaja i otkrila javnosti malopoznate detalje.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Bila bliska sa Jelenom... Nada

- Mi smo bili na moru, negde kraj marta, mislim da je bio 27. mart, a kad smo krenuli, svratili smo kod njih na ručak, pozdravili se, prenoćili na Tari i otišli na more da otvorimo kuću. Dopisivale smo se nas dve dok smo mi bili dole, a vratili smo se, čini mi se, pred 31. mart, ja sam imala neko snimanje, svašta nešto se desilo tu, ja nisam znala kako će to da izgleda, a ona mi kaže: "Ekstra si izgledala, nikad lepše nisi pevala". To je bilo sve pred 31. mart, mi smo otišli na Taru, a ja sve nešto htela da joj pišem dan, dva i nikako nisam. I negde predveče, 2. aprila, meni javljaju Mikica Gačić i njegova supruga, od Marka Gačića roditelji, kažu da je Jeca nestala. A Jeleni je sa Markom trebala da izađe nova pesma, ja sam mislila da me zezaju, da prave takvu reklamu, nisam htela da razgovaram. Ja ispričam Zlatku šta se desilo, on kaže: "Ma to su samo priče". I on zvao Jelenu, ona se ne javlja, a zvonio je telefon. I onda je zvao Zorana, on se ne javlja. Zvao je kuma njihovog venčanog, on kaže da je ne zove jer su je tražili po nasipu, pa da se ne istroši baterija jer je i oni zovu. Cele noći smo bili na telefonu sa njima. Sutradan kad su javili da je ona pronađena ubijena, ja nisam mogla da verujem, to je bilo stravično. Ona je tako naivno čedo bila, posle su razne priče kolale, kao da je ona imala nekoga, koga je ona imala, da jeste, ne bi nosila patike od 1000 dinara i oblačila se kod kineza, i dete i sebe. A pogotovo bi ona meni rekla. I ta priča kad je bila da je ona htela da napusti Zorana, ja to nisam znala- ispričala je Nada

Potom se osvrnula na zajedničke trenutke provedene sa Marjanovićkom, a zatim i otkrila koliko su u stvari bile bliske.

- Svakog dana prolazim kroz Borču kad idem u Banovce, stalno je se setimo suprug i ja, da je sad tu, setim se svega toga, druženja, stalno su nas pozivali na kafu, uvek smo bili posluženi, nama je to bilo usput kad idemo u Banovce. Mi smo tamo znali da budemo do 3, 4 ujutru, pa ona unese Janu, dete u ćebencetu uvijeno, da vidi Zlatka i mene, mi do jutra sedimo u studiju. Mnogo smo proveli vremena sa njima. Sedeli smo i po kafićima po Borči, baš smo se družili. Zlatko i ja smo znali da se posvađamo kao miš i mačka, ali kod njih nisam mogla da osetim nikakvu netrpeljivost, zato mi je sve to bilo čudno. Nekad bi nešto iskrslo, ali nikad se to nije desilo, da li se to skrivalo tako, ali moralo je nekad da pukne. Čak je i Zlatko nagovarao da se aktivira, da krene da peva, ali je kao priča bila da je dete malo i to, pa da bude uz njega. A priče posle toga svakakvih je bilo, ali najteže mi je bilo da je ona nekoga imala, ma kakvi, ona je bila posvećena detetu i porodici, uvek su išli svuda zajedno- istakla je pevačica.

Na kraju je dodala da su prekinuli kontakt sa Zoranom dok se slučaj sudski ne završi.

Foto: printscreen/TVPink
Nije sa Zoranom u kontaktu...

- Nismo sa Zoranom u kontaktu, niko više nije, to što se dešava su problemi, ne znaš o čemu se radi dok se ne donese presuda. Skoro se Zlatko čuo samo sa njegovim ocem, pitao šta radi Jana, rekao je on da je dete dobro, treći razred i to je to. To je život i smrt, dramatično je ići sad, nije to to, njemu nije više do druženja. Ja sam htela da ga pitam za pesmu koju smo snimili Jeca i ja, to je samo ostalo da se izda, taj zadnji snimak, ali nisam ga više nikada ni pitala, a pogotovo sad dok se to ne reši- završila je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading