(FOTO) Pevačica sa Zlatanovim dresom: Nada Topčagić se zahvalila Ibrahimoviću!

Autor:

Zabava

03.03.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo.

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION
Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. 

Srpska folk pevačica Nada Topčagić fotografisala se na ulicama Beograda sa dresom legendarnog napadača Zlatana Ibrahimovića u rukama!

Pevačica se na taj način zahvalila Ibrahimoviću koji je na Sanremu izašao na binu uz njen hit "Jutro je", a zatim je poručila:

- Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo - rekla je Nada za Kurir i dodala:

RepublikaFoto: printscreen
Nada Topčagić

- Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i od tada ga nisam videla, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading