(VIDEO) KEBA SE PROBUDIO SA 150 DINARA U DŽEPU REŠIO DA SNIMI SPOT! Novi pevačev video ne može se ni objasniti, usijao se internet od komentara!

Autor: Republika.rs

Zabava

31.03.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba duže vreme nije snimao nove pesme, a sudeći prema poslednjoj, bolje da je sa tom praksom i nastavio. Njegov novi singl je nešto najsmešnije što ste videli u poslednje vreme.

RepublikaFoto: youtube.com
Kebin novi spot je hit na internetu

Naime, Keba je rešio da usred pauze od nastupa fanovima pokloni jednu novu pesmu i spot, međutim, nedostaju adekvatne reči da bi se opisalo ovo delo.

Numera  za početak ima diskutabilno ime koje glasi "Dibidam", a spot, o njemu je suvišno govoriti. Komentari na Jutjubu su pravo blago za razonodu: " Kebina dilema kad se probudio na dan snimanja: Imam 150din u dzepu. Da li za te pare otici na kafu ili snimiti spot. Ostalo je istorija...", " Spot pravljen u PowerPoint-u", Neću bre da me Marina Tucaković pljačka, a ni IDJ Videos ", Evo zasto nam niko ne veruje da smo nebeski narod", "Bas ga mrzi ovaj sto mu je napisao pesmu", samo su neki od komentara ispod pesme.

Inače, Keba je ovu pesmu objavio krajem februara, a do sada je sakupila već oko 40.000 pregleda na ovoj video platformi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading