OD PREPARATA ZA IZBELJIVANJE ZUBA DO PROIZVODA ZA POTENCIJU: Dragan Kojić Keba postao travar!

Autor:

Zabava

24.03.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni muzičar, Dragan Kojić Keba, našao je novo zanimanje u toku pandemije korona virusa.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Zahvaljujući pandemiji Keba je ispunio svoju dugogodišnju želju 

Već smo pisali da je pandemija korona virusa mnoge estradne umetnike naterala da krenu u potragu za dodatnom zaradom, izuzetak nije ni Dragan Kojić Keba.

Za razliku od ostalih kolega, Keba nije krenuo ka internetu i masovnim medijima, već se okrenuo ka njemu jako bitnoj stvari, a to je zdravo telo i dobar izgled. Svi znaju da muzičar posvećuje dosta pažnje svom fizičkom izgledu, te da trenira i hrani se zdravo, zbog toga nije čudno da je upravo u ovome našao inspiraciju za novi posao. 

Nakon što je probao jedan suplement, Keba je stupio u kontakt sa proizvođačem, ne bi li postigao dogovor o saradnji, a potpom je otvorio i internet stranicu na kojoj zainteresovani mogu kupiti lekove koji su dobili dozvolu Ministarstva zdravlja.

 

Na listi medikamenata koje Keba pravi našlo se praktično sve, od izbeljivača zuba do vijagre, pa između ostalog i krema za podmlađivanje lica, krema na biljnoj bazi koja leči gljivične infekcije, ekceme, promene na koži, preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorevanje masnih naslaga, ali i proizvod za čišćenje organizma od parazita, bakterija i gljivica.

 

- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lek za dušu i telo. Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode - rekao nam je Keba za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading