Filip Čukanović u JUTARNJEM ISPROZIVAO PEVAČICU: Tanja Savić OTKAZALA uključene, a onda joj voditelj BRUTALNO ODGOVORIO!

Autor:

Zabava

30.03.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić ozkazala uključenje, a onda joj Filip brutalno odgovorio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pevačica Tanja Savić ozkazala uključenje, a onda joj Filip brutalno odgovorio.

Voditelj jutarnjeg programa "Jutro" na Prvoj televiziji, Filip Čukanović, iznenadio je gledaoce kada im je saopštio da se u emisiju neće uključiti pevačica Tanja Savić, koju su tokom celog jutra najavljivali kao gošću.

Voditelj se izvinio gledaocima zbog pogrešne najave i otkrio da je pevačica, po njegovom mišljenju neprofesionalno, otkazala gostovanje u zadnji čas.

- Najavljivali smo vam tokom čitavog jutra uključenje Tanje Savić koja je trebalo da za naš program govori o borbi za starateljstvo nad sinovima, koju je dobila, a koji su u Australiji. Međutim, Tanja Savić je nama pre 30-ak minuta otkazala učešće u ovoj emisiji, iako smo sve dogovorili s njom i želeli da apelujemo na čitav njen slučaj - rekao je Filip i dodao: 

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Filip Čukanović

- Prilično neprofesionalno ponašanje naše popularne pevačice, ali i to se dešava. Mi vam se izvinjavamo što smo vam dali pogrešnu informaciju šta ćete gledati u programu.

RepublikaFoto: Printscreen
Tanja Savić

- Nevezano za Tanju, jednostavno kada su evidentni i pravi razlozi da ne možete da se uključite, mislim na sve goste, nikakav problem. Ali zaista, otkazati pola sata pred gostovanje, uz objašnjenje koje naravno nećemo reći ovako javno, nemojte to da radite - Marijana Tabaković.

- Nije profesionalno, u najmanju ruku - dodao je Filip.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tekst potpisa

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading