LEPA BRENA I MADONA POSTALE KOMŠINICE: Muzičke zvezde mogu zajedno da kuvaju kafu, a tema za razgovor koliko hoćete!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.03.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena skoro celo vanredno stanje provela je u Monte Karlu sa suprugom Bobom Živojinovićem, uživajući u luksuzu. Oni već godinama poseduju nekretnitnu uovoj kneževini, a u njihov komšiluk doselila se i Madona.

RepublikaFoto: youtube.com/instagram
Madona i Brena komšinice

Naime, poznate pevačice poseduju nekretniku u istom kvardu. Njihove luksuzne nekretnine su toliko blizu, da im terase "gledaju jedna na drugu".

 -Brena i Boba Živojinović godinama poseduju nekretninu u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani lepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz sveta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među poslednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija - otkriva izvor blizak Breni za Telegraf.rs

Lepa Brena je inače pre šest godina imala priliku da je sretne u gradu, gde je u prvi mah nije prepoznala. Ovu zanimljivu anegdotu tada je podelila sa medijima:

-  Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading