(FOTO) NJIHOVA LJUBAV VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJVEĆIH U BEOGRADSKOM NASELJU: Ovo je fatalna žena za kojom je Lukas umirao!

Autor:

Zabava

28.03.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je fatalna žena za kojom je Lukas umirao!

RepublikaFoto: Printscreen
Aca Lukas o prvoj ženi!

O braku i razvodu od supruge Sonje, sa kojom ima ćerku Viktoriju, gotovo sve se zna, ali je manje poznato kako izgleda prva supruga pevača Ace Lukasa, sa kojom ima dvoje dece.

Dok je Sonja redovno na društvenim mrežama i na javnim događajima, pevačeva prva supruga Svetlana Vuksanović vodi potpuno drugačiji život.

U medijima se nikada nije pojavljivala i živi mirno, za razliku od pevača, a njih dvoje su u braku dobili sina Lazara i ćerku Miljanu, koja im je podarila i unuče.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

Svetlana radi u prodavnici zdrave hrane, a kao što nju ne zanima javni život, tako ne zanima preterano ni njenu i Acinu decu. Veliki je fan Novaka Đokovića, pa se jednom prilikom na radnom mestu i slikala sa slavnim teniserom.

Svetlana je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana i bili su prvi iz svoje generacije koji su se venčali. Njihova ljubav važila je za jednu od najvećih ljubavi u beogradskom naselju u kojem su oboje živeli.

Lukas iza sebe ima tri braka, a često su ga povezivali sa brojnim lepoticama. Nakon Svetlane ubrzo je dobio dete sa suprugom Natašom, koja je godinama sa sinom Andrejom živela u Nemačkoj. Treću sreću probao je sa suprugom Sonjom Šašić, ali ni ta ljubav nije opstala.

Pogedajte kako izgleda prva Acina supruga:

Foto: Facebook/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading