DARKO SE IGRA SA ŽIVOTOM, PLAŠIM SE ZA NJEGA: Pokojni pevač bio u strahu za Lazića, otkriveni detalji malo poznati javnosti!

Autor:

Zabava

28.03.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni pevać bio u velikom strahu zbog Darka Lazića!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić se igra sa životom!

Pokojni Šaban Šaulić mnogo je voleo mladog kolegu Darka Lazića i pokušavao da ga savetima vrati na pravi put.

Naime, kralja je brinulo što je Darku udarila slava u glavu i što živi kao da sutra ne postoji – nespavanje, poroci, sumanuta vožnja kolima, uvek na raspolaganju društvu, nikad briga za sebe…

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Hasan Dudić

–Šaban i ja smo se baš družili sa Darkom Lazićem, bili smo jednom sa Harisom Džinovićem tamo kod njega u Brestaču. Kada je čuo da smo stigli, došao je u pidžami u kafanu gde smo sedeli. On je mnogo dobar dečko, baš mi je drag. Jedino mi je žao što on ne valja za sebe, bog mu je podario dvoje dece, ali ni to ga nije opametilo, čovek se uglavnom uozbilji kad osnuje porodicu, al on ništa – priča za Svet Hasan Dudić koji za Lazića smatra da je jedan od najtalentovanijih pevmača. On pamti i koliko je Šaban voleo Darka i kako su obojica strahovali da neće daleko dogurati, jer je krenuo pogrešnim putem

–Najdraži mi je od svih pevača, pun je života ali uništava sebe i svoje zdravlje. Plašim se za njega, jer mnogo preteruje, igra se sa svojim životom. Već mu je jednom život visio o koncu, ali ni to ga nije smirilo – rekao je Hasan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading