ON BI MOGAO DA PREVAGNE U TRCI ZA NBA TITULOM: Dvostruki Ol-star OTPUŠTEN, stari rivali Lejkersi i Seltiksi u ratu za njegov potpis!

Autor:

Sport

28.03.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rivalstvo između Lejkersa i Seltiksa nikada neće umreti, pa je tako i na transfer-tržištu, gde posle otpuštanja dvostrukog Ol-stara vode rat kako bi došli do njegovog potpisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Dramond raskinuo je ugovor sa Kavalirsima, pa je sada na meti Bostona i Lejkersa!

Kako prenosi Ejdrijan Vojnarovski, Los Anđeles je za sada favorit u trci za Andreom Dramondom, koga su Klivlend Kavalirsi otpustili u petak. 

Lebron Džejms i Entoni Dejvis obrušili su se na Dramonda čim je postao slobodan agent, pa su svojim ubeđivanjem skoro ubedili ogromnog centra da se pridruži šampionima.

Nažalost, planove žele da im pokvare Seltiksi, kojima centar znatno više treba, i koji mogu da ponude više od minimalca koji nude Lejkersi.

U slučaju da ode u El Ej, Dramond bi bio samo šraf u mašineriji, tu da hvata skokove i lupa blokade dok neminovno, kako košarka 21. veka nalaže, ne postane suvišan zato što ne ume da šutira sa distance.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dramond protiv Jokića

Naravno, uz to dolazi i velika šansa za osvajanje prstena, ali bi među Seltiksima mogao da bude karika koja prevagne u borbi za titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dramond protiv Milsapa

Seltiksi imaju jedan ogroman problem, ali je Dramong ogroman čovek, kao saliven za popunjavanje te rupe. 

Fali Bostonu skok, a Andre je jedan od najboljih skakača, ako ne i najbolji, u celom NBA. 

Fali im prisustvo pod košem, ali bez brige - Dramond donosi 1,5 blokadu po meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dramond protiv Klipersa

Nedostaje im neko da igra pik-en-rol sa Kembom Vokerom posle odlaska Danijela Tajsa, a šta doskorašnji centar Klivlenda najbolje radi u napadu? Pa, postavlja blokove, naravno.

Kakvu li će odluku doneti Andre Dramond, i kakve će biti posledice po ostatak NBA?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading