BORBA ZA ŽIVOT SA NEIZVESNIM KRAJEM: Priča koja je potresla javnost, POZNATA VODITELJKA U KANDŽAMA SMRTI!

Autor:

Zabava

28.03.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka u kandžama smrti!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Maja Nikolić u kandžama pakla!

TV voditeljka Maja Nikolić progovorila je o najtežem periodu svog života, kada je jedna situacija pre petnaestak godina u potpunosti preokrenula njen svet.

"To je bila situacija u kojoj uopšte nisam bila pozitivna. Život mi je bio ugrožen i doktor me je bukvalno spasao od smrti. Puklo mi je slepo crevo i dobila sam sepsu, a svi lekari znaju da su to situacije koje se najčešće ne prežive. Opet, dragi Bog je hteo da to ne bude moj kraj, jer su se stvari tako namestile da ja za njih nemam drugo objašnjenje", ispričala je ona.

"Kada mi se to desilo, mene je čitavog dana boleo stomak, a umesto da odem na pregled, ja sam pila brufene i nadala sam se da će sve biti u redu. Tek kada su bolovi postali nepodnošljivi, otišla sam u Hitnu. Ali dobro, to je bila velika životna škola".

Maja sa suprugom Aleksandrom ima troje dece, 13-godišnju Teu, desetogodišnjeg Darka i osmogodišnju Tiju, a poslednje dve trudnoće bile su veoma rizične po njeno zdravlje.

"Oba puta sam od petog do devetog meseca morala da mirujem i to mi je teško palo. Verovatno najgora stvar koju je neko mogao da mi uradi jeste da me veže za kuću nekoliko meseci. Psihički nimalo mi nije bilo lako, ali kada pred sobom imate viši cilj, onda se posle toga sve brzo zaboravi", kaže ona, a prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan Stojnic

28.03.2021 11:39

Opet laze.

Sandra ex koleginica

28.03.2021 11:41

Koji je ofo folirant od zene. Glumi slatkicu a inace je zmijurina kakva se retko radja. Umisljena ,pokondirena tikva.