GLUPAČO SKINI TU MASKU: Pevačica ima problema sa srcem, A SADA JE NAPADNUTA!

Autor:

Zabava

26.03.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš juče je objavila na društvenim mrežama vest da joj je korona virus oštetio srce, a fanovi su je izvređali.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Virus joj je oštetio srce...

Pevačica je letos preležala koronu, ali se mesecima nakon toga nije dobro osećala zbog čega je rešila da ode kod lekara. Doktori su rešili da joj stave holter jer su došli do saznanja da je korona virus Slavici oštetio srce i srčanu maramicu.

Izrevoltirana zbog igranja kola oko statue Stefana Nemanje, pevačica je na društvenim mrežama okačila snimak u kojem priča koje su posledice korona virusa i može li da se vakciniše.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Fanovi su je napali...

- Zbog korone koju sam preležala u julu, virus mi je malo zakačio srce i srčana maramica je zahvaćena, što znači onaj ko oseća umor i slabost posle nekoliko meseci od korone, treba da ode da proveri srce da vidi šta se to dešava- rekla je u tom snimku Slavica, nakon čega je prokomentarisala i vakcine:

-Po preporuci lekara moj organizam nije spreman za vakcinu, jer kada bi opet došla u kontakt sa virusom naravno da ne bi bilo dobro, jer mi je organizam i srce već načeto. Masku nosim i ne skidam čak ni u autu, ni kad se sama vozim. Fizička aktivnost mi je zabranjena do daljeg. Mogu te neke sitne poslove po kući da radim, ali da ne dozvoljavam više da dolazi do prekomernog umora koji se meni naravno dešavao. Imam strah i nigde ne idem, a vi nemojte da igrate kolo i da pravite neke proteste i gluposti jer očigledno svi smo bolesni.

 

Na snimku pevačica sedi u kolima i nosi masku, a to se njenim fanovima nije dopalo, pa su krenuli da pljušte negativni komentari.

-Mora ti biti oštećeno srce kad si natukla tu krpetinu. Savet: ugasi televizor uključi mozak- rekao je jedan gospodin.

Foto: instagram.com/srbija_showbizz
Palo je puno negativnih komentara na njen račun...

-Koliko su ti platili da pricas gluposti???? I onako vi pjevaci neradite vec godinu dana!!!- krenule su i teorije zavere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading