POTRESNA ISPOVEST FOLK PEVAČICE: Zbog bolesti ne mogu da zatrudnim!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Malatić već decenijama je na muzičkoj sceni, međutim, svoj privatni život i unutrašnje borbe trudila se da čuva od čiju javnosti. Jedna od najtežim istina sa kojom je morala da se suoči je to što zbog bolesti ne može da se ostvari u ulozi majke.

Foto: instagram.com/sanja_maletic_official
Sanja Maletić

Pevačica Sanja Maletić rano je počela da se bavi muzikom, a zajedno sa suprugom Ljubišom Maletićem ostvarila je sve želje na polju karijere jer je porodica u mladosti sputavala da se bavi ovim poslom.

Sanja je dosta radila u inostranstvu, te je stekla i zavidno bogatstvo koje je investirala u nekretnine. Pored nekretnina u rodnoj Tuzli, bračni par Maletić ima kuće i stanove u Beogradu, na crnogorskom primorju i u Nemačkoj.

Ipak, godinama ih je bolela činjenica da ne mogu da dobiju potomstvo i to je bacalo senku na njihovu bračnu sreću.

Pevačica je imala zdravstvenih problema zbog kojih nije mogla da ostane trudna, ali je mogla snage da progovori o ovoj temi:

RepublikaFoto: youtube.com
Sanja Maletić

- Imam veliki problem sa štitnom žlezdom, a ako ona nije zdrava, ne dozvoljava da dođe do trudnoće. Sada sam u fazi da to reševam, nadam se da ću uspeti sve da prebrodim. Imam i dosta godina i ne smem da izgubim nijedan dan - rekla je Sanja svojevremeno u intervjuu za domaće medije. 

 

Poslednjih godina nije toliko često u medijima, ali i tokom ti prilika nije govorila da li je spremna da odustane od ove borbe i da li se nešto promenilo u njenoj borbi za izlečenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading