(VIDEO) VANJA KNEŽEVIĆ ODGOVORILA POPOVIĆU: OPRAŠTAM VAM MALTRETIRANJE!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.03.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je "Grand" odlučio da diskvalifikuje takmičarku Vanju Knežević jer je navodno vređala Jelenu Karleušu, podigla se ogromna prašina u javnosti. Danas je Saša Popović pokušao da opravda potez produkcije, međutim, Vanja je večeras iznela svoju verziju priče koja se ne poklapa sa njegovom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević

Saša Popović jutros je gostujući u jednoj emisiji govorio kako je Vanja Knežević svojim neprimerenim ponašanjem zaslužila diskvalifikaciju jer je objavila postove na društvenim mrežama u kojima se vređa članica žirija.

On je istakao  i kako je takmičarkin otac molio da je vrate u takmičenje, ali se dotakao i toga da je ova situacije odličan marketing jer je naredna emisija bila najgledanija u poslednjih nekoliko godina.

Sada se oglasila i Vanja Knežević i iznela svoju stranu priče:

- Nažalost, ova tema je već otišla predaleko i zaista smo ušli u taj začarani krug. Moram da demantujem neistine koje je Saša izneo jutros u emisiji. Ja sma želela da pređem preko svega što se desilo, međutim, kada sam pogledala spornu emisiju ( nakon koje sam diskvalifikovana), dobila sam potpuno drugačiji utisak o svemu tome. Onakvi komentari zaista nisu bili nešto što se može nazvati vetrom u leđa, to je bilo indirektno psihičko zlostavljanje - počela je Vanja priču u svom obraćanju na Instagramu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević, Marija Šerifović i Jelena Karleuša

-  Ja sam odreagovala kako sam odreagovala, diskvalifikovali su me i smatrala sam da je to dovoljno da se tu stavi tačka na sve. Međutim, ne , dotična osoba je nastavila da me vređa. Ta obraćanja su bila preterana i neadekvantna. Trudila sam se da da budem fina nakon svega. Međutim, Saša sve što pominje u emisiji jeste taj moj stori, smatram da nije pristojno i to što se hvali rejtingom nakon te emisje - rekla je takmičarka, pa dodala: 

- Na kraju je najbitnije ko je čovek. Želim da im kažem da im eto opraštam tim maltretiranjima jer ne želim više da se oglašavam ovim povodom - zaključilaje Vanja.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
slavica

26.03.2021 09:17

Poletela visoko a nisko pala