(FOTO) TVRDILA DA IMA ŠABANOVO DETE, KUMA JE OPTUŽILA DA JOJ JE PRISVOJILA BEBU: Evo gde je sada Šaulićeva CUCA!

Autor:

Zabava

25.03.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je jedna od najpoznatijih ljubavnica, pa se puvukla iz javnosti.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ
Bila je jedna od najpoznatijih ljubavnica, pa se puvukla iz javnosti.

Pevačica Ivona Negovanović Cuca, poznata je kao rijaliti zvezda, ali možda i pevačica o kojoj se najviše pisalo, ali ne zbog njenog talenta, već zbog afere čiji je glavni akter bila.

Naima, Cuca je otkrila sve o navodnoj aferi sa pokojnim pevačem Šabanom Šaulićem, zbog čega je jedno vreme bila u centru interesovanja javnosti. Poznato je i koliko je patila kada je Šaban poginuo, od njega se oprostila javno u suzama. 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ivona Negovanović Cuca

Cuca je, tokom afere sa Šabanom tvrdila i da joj je Gordana Šaulić pretila, kada je kralj narodne muzike preminuo ona je bila u dubokoj žalosti.

RepublikaFoto: e-stock/BibiPhoto
Cuca tvrdila da joj je Gordana Šaulić pretila...

U jednom trenutku je čak pokazivala I stomak zbog čega je pokrenula spekulacije da je zatrudnela s pevačem pre njegove smrti. A kasnije se aktivno fotografisala sa nepoznatom bebom za koju se kasnije ispostavilo da je dete njene kume.

RepublikaFoto: instagram.com/cuca_official
Koristila tuđe dete da ubedi javnost... Cuca i Šaban

Cucina kuma javno ju je optužila da je prisvajala njenu bebu i koristila je za fotograFisanje kako bi ubedila javnost da ima Šabanovo dete. 

Nakon ovog skandala o Ivoni Negovanović Cuci dugo se ništa nije znalo, pa čak ni putem društvenih mreža, jer ih je do skoro retko koristila. Međutim, ona je ponovo počela da bude aktivna na instagramu, a u septembru 2019. godine se i udala, i to podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste to da se Cuca nije mnogo promenila:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading