ĐOLE ZAPRETIO VESNI! Pevačica želela da napravi promenu u svom izgledu, pa izazvala probleme u braku!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.03.2021

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i supruga Đoleta Đoganija, Vesna Đogani otkrila je da bi volela uraditi nekoliko estetskih intervencija, kako bi što bolje izgledala na snimanjima za Tik Tok, na kojem je postala vrlo popularna.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Vesna Đogani

Đoganijeva je izrazila želju za većim usnama ali i za korigovanjem određenih bora, uzmajući u obzir da će ubrzo ući u četrdesetu. Međutim, ta ideja se njenom suprugu nikako nije dopala.

 

- Kada mu je rekla da hoće da poveća usne, Đogani je bio šokiran. Vesna je htela vrlo malo da poveća usta, ali Đoletu se ta ideja nikako ne dopada jer smatra da ona sa 38 godina izgleda savršeno. Pripretio joj je da ni slučajno ne odlazi kod plastičara, jer će on to primetiti - kaže izvor za Alo.rs.

RepublikaFoto: youtube.com/ Djogani
Vesna i Đole Đogani...

Poznato je da je Vesni veoma stalo do mišljenja njenog supruga, ali i da Đoganijeva spada među najatraktivnije dame sa javne scene. Kako Đole smatra, njegova supruga bi trebala da sačeka sa intervencijama, te da je period posle četrdesete "najbolji za podmlađivanje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading