(FOTO) LEČIĆ USLIKAN U BEOGRADU, A ONO ŠTO JE URADIO ŠOKIRA: Glumac optužen za silovanje, a evo šta radi!

Autor:

Zabava

24.03.2021

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić označen je kao silovatelj od stane glumice Danijele Štajnfeld koja je to nedavno otkrila prilikom davanja izjave Višem javnom tužilaštvu, a fotoreporter Republika.rs je sada uslikao glumca na ulici u opuštenom izdanju.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Ponaša se kao glavna zvezda filma... Branislav

Lečić je uslikan ispred zgrade u kojoj živi dok se vraćao u stan, a ovom prilikom, dok je išao pešice, nekoliko puta je podigao ruku u znak pozdrava nekome.

Očigledno da su neki ljudi dali podršku i glumcu te da mu se rado javljaju na ulici, a i on njima. S druge strane, neki prolaznici su bili šokirani i okretali su glavu.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Maše prolaznicima... Lečić

Glumac nije izgledao preterano potišteno kao da ga nije previše uznemirila činjenica da je glavna vest svih medija i, trenutno, najkritikovanija javna ličnost u Srbiji.

RepublikaFoto: printskrin
Optužila Lečića za silovanje... Danijela Štajnfeld

On je juče objavio da nema nameru da izbegava odgovornost, da negira optužbe i da će rado na poligraf:

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napištam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja. Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornosću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima“, naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje bez „nakljukavanja“ sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mu pitanja! - napisao je Lečić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

24.03.2021 15:08

Ko ga podržava neka odvede neku svoju mladju rodjaku kod njega na obuku.