SCENA KOJU PREPRIČAVA SRBIJA: Dule Savić sreo Vojaža i postavio mu URNEBESNO PITANJE!

Autor:

Zabava

24.03.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska legenda Dule Savić "stara je škola" i ne obraća pažnju previše na pojavu "jutjubera" i "blogera".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, instagram.com/voyage.mp3
Dule Savić postavio ključno pitanje Vojažu...

A tome je dokaz i to što je Dule u studiju jutarnjeg programa sreo "jutjubera" Vojaža i postavio mu sasvim legitimno pitanje koje je sve nasmejalo.

Savić je jutros gostovao u emisiji "Jutro", a pre ulaska u studio sreo je još jednog gosta ovog jutarnjeg programa Mihajla Veruovića Vojaža. U nameri da proćaska sa ovim momkom, Dule je sasvim pristojno pitao Vojaža koje je njegovo zanimanje.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Prepričao scenu za pamćenje... Filip Čukanović

- Zanimljiv je bio malopre razgovor, između Vojaža i Duleta Savića. Kako ga je Dule, onako, očinski pitao: "Izvini, sine, ko si ti? Čime se ti baviš?" - rekao je Filip smejući se.

Vojaž je, kada je došao red na njegovo gostovanja, pričao i o odnosu sa bivšom devojkom Anđelom Ignjatović Breskvicom.

RepublikaFoto: instagram.com
Šta li je odgovorio Duletu? Vojaž

- Suštinski, to je mladalačka ljubav koju smo svi prošli. Sa moje strane je bilo iskreno, verujem i sa njene, ali tome je došao kraj. Deifinitivno kraj, da - istakao je Vojaž.

- Što se tiče posla to na mene apsolutno ne utiče, zato što, konkretno, stvari koje smo radili - ja sam autor svih pesama. Uvek ću znati da pišem, da radim, nije to meni bio problem, a i zaljubiću se opet. Neće kruna da mi padne sa glave ako se prva ljubav završila, biće vremena za druge ljubavi, sigurno - objasnio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading