(FOTO) NINA RADULOVIĆ NESTALA BEZ TRAGA NAKON LEČIĆEVOG SKANDALA: Evo gde je poslednji put uhvaćena, SVE DOKUMENTOVANO!

Autor:

Zabava

24.03.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde je uhvaćena voditeljka uoči skandala!

RepublikaFoto: instagram.com/nina_radulovic_official
Nina Radulović

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a od kada je ova vest objavljena mnogi su pokušali da dođu i do komentara Lečićeve bivše supruge, voditeljke Nine Radulović. Međutim, od Nine za sada nema ni traga ni glasa.

Nina Radulović i Branislav Lečić bili su u braku od 2010. do 2016. godine, a 2011. rodio im se sin Lav.

Prema tvrdnjama Danijele Štajnfeld, Lečić ju je silovao 7. maja 2012. godine, u trenutku kada je već dve godine bio u braku sa Ninom.

Otkako je u ponedeljak, 22. marta, objavljena vest da je Danijela u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, glumčeva bivša supruga Nina "nestala" je iz javnosti.

Voditeljka se od tada nikome ne javlja na telefon, niti odgovara na poruke, te do nje niko ne može da dođe.

Iako je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, i svakodnevno postavlja sadržaj na Instagram, Nina se trenutno ni tamo ne oglašava.

Poslednju objavu podelila je 18. marta, četiri dana pre vesti o Danijeli Štajnfeld i Branislavu Lečiću.

- Doktor mi je rekao da šetam, vežbam i hranim se zdravo, ako želim da se oporavim.... a ja, razume se, slušam struku - napisala je tada Nina, koja poslednjih meseci vodi borbu sa zdravljem, budući da je operisana zbog problema sa diskus hernijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading