INDI TRPELA PRITISAK OD ŠERIFA KONJEVIĆA DA MU RODI DETE: Razveli se posle tri meseca, pevačica nije više izdržala!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.03.2021

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović Indi, prema njenim tvrdnjama, sa kolegom Šerifom Konjevićem bila je u tromesečnom braku ali ga je ostavila jer je on insistirao da imaju dete.

RepublikaFoto: youtube.com
Afera koja je potresla region Indi i Šerif

Ova pevačicina priča podigla je veliku prašinu u javnosti i medijima, posebno jer se za bosanskog pevača nikada nisu vezivali neki skandali tokom višedecenijske karijere.

Naime sve je počelo izjavala atraktivne Indi koja je do detalja opisala njenu i Konjevićevu vezu:

-Tačno je da smo se venčali, ali ono što ne znate jeste to da smo se posle tri meseca razveli. Nisam ni sekund razmišljala kada me je zaprosio. To se dogodilo prilikom jednog našeg putovanja u Pariz. Mislila sam da je naša ljubav večna. Nažalost, ispostavilo se da nije tako. Nisam više mogla da podnesem pritisak i njegovu želju da dobijemo dete - ispričala je pevačica svojevremeno za Svet.

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi

Na te njene tvrdnje Šerif je burno reagovao demantom:

-Užasno je šta dotična, kojoj ni ime ne želim da pomenem, pokušava. Dobar sam čovek i na molbu prijatelja iz Beograda sam hteo da joj pomognem u karijeri, a evo kako mi vraća, spletkama i lažima - govorio je pevač za medije.

Ipak, kada je videla da je vrag odneo javno je priznala da je priču izmislila zarad marketinga:

- To sam uradila zbog ma­rketinga, a Šerif se nije naljutio zbog toga. Naprotiv, voleo bi on da je sa mnom u braku. A koji muškarac ne bi voleo?!-  rekla je Aradinovićeva u jednoj emisiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading