Đorđe David šokira: Posle ovoga sa Vanjom, biću još gori prema kandidatima!

Autor:

Zabava

23.03.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni roker i dalje smatra da je takmičarka šoua "Zvezde Granda" kriva za svoju diskvalifikaciju.

RepublikaFoto: Printscreen
Vanja Knežević i Đorđe David

Skandal o kojem poslednjih dana bruje mediji i sve društvene mreže je diskvalifikacija takmičarke Zvezda Granda, Vanje Knežević i okršaj sa Jelenom Karleušom koji je rezultirao i pevačicinom krivičnom prijavom.

Đorđe David se, kao jedan od članova žirija, već nekoliko puta oglašavao na ovu temu, ističući da je svojim takmičarima "zabranio i da lajkuju Vanjine objave", a sada kje za "Kurir televiziju" još jednom dao komentar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević

On je naglasio da će u narednim epizodama biti još oštriji prema kandidatima, kako je rekao "iz inata".

- Postoji pravilo ponašanja i za nas kao članove žirija od strane produkcije, i za kandidate koji se prijave. Oni potpisuju papire kad ulaze u takmičenje i tu se tačno vidi ko šta radi. Sve što je podstrekivanje na nasilje, siledžijstvo ili fizičku agresiju na bilo kog kandidata ili člana žirija je kažnjivo. Prosto i jednostavno. Ono što je ona uradila je nedopustivo. Ono što je produkcija u radila, mi smo jedan tim... Mnogo je gore komentare je imala Marija Šerifović u toku ovih godina ili ja. Mislim da je to nešto kao kritika, ja sam već sezone tu. Mnogo gore stvari će ih sačekati kad izađu. Ja vam tvrdim ću u kritikama biti još žešći sad, iz inata, zato što mislim da su zbog pandemije svi postali dušebrižnici - rekao je Đorđe David za "Kurir TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ne moze to svako

23.03.2021 21:36

treba biti sila