DANIJELA ŠTAJNFELD OTKRILA KOJA KOLEGINICA JE ČUVA: Ona joj je zaštita!

Autor:

Zabava

23.03.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu ime svog silovatelja za kog se ispostavilo da je glumac Branislav Lečić, a nakon ove strašne informacije, mnoge njene kolegincie stale su uz nju.

RepublikaFoto: printskrin
Koleginice stale uz glumicu... Anica i Danijela u filmu "Ivkova slava"

Putem društvenih mreža Danijelu su mnoge glumice podržale, a među njima Milena Radulović koja je i sama prijavila seksualno zlostavljanje, kao i Iva Ilinčić, zatim glumice Tamara Dragičević, Jelisaveta Orašanin, Anđela Jovanović, Marina Ćosić, Ivana Dudić i mnoge druge. A Štajnfeldova je nakon podrške glumice Lene Bogdanović otkrila da je ona štiti.

RepublikaFoto: instagram.com/lenabogdanovic
Pružila podršku Danijeli... Lena Bogdanović

Danijela je objavila koleginicinu podršku na svom profilu na Instagramu, uz rečenicu:

RepublikaFoto: printskrin
Oseća se sigurno... Danijela

- Čuva me Lena Bogdanović.

Foto: instagram.com/danijelastajnfeld

Po svemu sudeći, Lena i Danijela dobre su koleginice i prijateljice, a Štajnfeldova je već govorila o tome da se plašila da prijavi Lečića.

- Imala sam ideju da napravim film o posledicama silovanja i se**ualnog zlostavljanja iz perspektive i žrtava i ljudi koji su počinili te zločine. Kada sam pogledala sirov materijal, ohrabrila sam se i u poslednjem trenutku odlučila da i ja podelim svoju priču sa gledaocima. Nisam se usudila da bilo kome kažem da sam se**ualno zlostavljana. Bojala sam se da ću trpeti velike posledice ako bilo kome to prijavim. Plašila sam se za bezbednost svoje porodice, kao i za svoju budućnost – ispričala je ranije Danijela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading