CECINA KUMA PROGOVORILA O TEŠKOJ PORODIČNOJ SITUACIJI: Glumici se razbolela cela porodica!

Autor:

Zabava

23.03.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija korona virusa mnoge je dovela u veoma tešku situaciju, neki su se zarazili i potpuno su se izolovali, dok su drugi pretrpeli ozbiljnu finansijsku krizu zbog uticaja celokupne sitacije na profesiju kojom se bave.

RepublikaFoto: Printscreen
Kuma Svetlane Cece Ražnatović podelila strašno iskustvo...

Međutim, ima i onih koji su se oglušili o naredbe kriznog štaba i organizovali okupljanje što je one koji su se virusom zarazili veoma naljutilo. Jedna od onih koju je igranje na javnom mestu izrevoltiralo, je i glumica Ljubinka Klarić, kuma Svetlane Cece Ražnatović, koja je podelila svoje skustvo sa koronom.

Glumica je objasnila i da se ona vakcinisala i da je dobila negativne rezultate na kovid 19:

- Možda nije loše da podelim… moj jedanaestogodišnji sin je dobio koronu prošle nedelje, samim tim se i ostatak porodice zarazio. Ja sam vakcinisana i jedina negativna. Naravoučenije, ako ti se igra kolo u masi ovih dana, vakciniši se - napisala je glumica na Fejsbuku.

Foto: Promo foto
Podelila svoje iskustvo s kovidom 19.... Ljubinka

Ljubinka i Ceca drugarice su godinama, svoje prijateljstvo ojačale su kumstvom. Malo je poznato da su pevačica i glumica kume, a ova informacija otkrivena je pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading