UŽIVALA SAM U TRENUTKU I BILA ZAHVALNA ŠTO SAM TU GDE JESAM: Pevačica otkrila svoje želje, a potom zahvalila Mariji Šerifović za OVO!

Autor:

Zabava

23.03.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica okačila sliku iz Dubaija, a potom se zahvalila Mariji Šerifović za nezaboravno putovanje.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanapajic
Jovana Pajić

Jovana Pajić objavila je sliku iz Dubaija a potom spomenula i Mariju Šerifović sa kojom je bila zajedno na odmoru. 

Pevačica Jovana Pajić uživala je na odmoru u Dubaiju, izbegavajući da kači slike sa istog, ali i ističući da joj je želja da svi počnu ponovo putovati sa porodicama. 

- Završilo se i ovo putovanje. Nisam kačila slike i snimke. Uživala sam u trenutku i bila zahvalna, što sam uopšte tu gde jesam. Nije mi bilo okej da kačim sadržaj koji je već godinu dana misaona imenica većini ljudi. Želim nam da prođe ovaj pakao, da ponovo počnemo da putujemo sa našim najmilijima, da se smejemo i radujemo životu.

Na odmoru je bila sa članicom "Zvezde Granda" Marijom Šerifović, a tom prilikom joj se i zahvalila za nezaboravne trenutke, istovremeno nadajući se lepšim vremenom u prestonici. 

RepublikaFoto: instagram.com/serifovic
Pevačice uživaju u Dubaiju...

- Hvala Mariji Šerifović na inicijativi da otputujemo i napunimo baterije, da malo živciramo jedna drugu, da se smejemo i grokćemo. Beograd nas je dočekao namrgođen i siv. Zatvoren i kišan, ali zasijaće i nama sunce, ovo isto koje sam ponela sa sobom - napisala je Jovana na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading