SEKA ALEKSIĆ KROZ SUZE PROGOVORILA O VELIKOM GUBITKU: Otišao je deo mene!

Autor:

Zabava

22.03.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka progovorila o gubitku!

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić progovorila kroz suze!

Pevačica Svetlana Seka Aleksić otvorila je dušu o ocu Miloradu, koji je preminuo pre četiri godine.

- Tata mi nedostaje puno, sećam se njega veoma često. Kad čovek izgubi roditelja, bez obzira što ja sa mojim tatom nisam bila svakodnevno, ima perioda kad se smo se čuli jednom godišnje. Kad čovek izgubi roditelja, definitivno ode jedan deo njega, i to se ne vraća - rekla je pevačica i kroz suze nastavila:

- Moj tata je doživeo da vidi Jakova, kad se rodio. To je neki momenat koji pamtim. Žao mi je što nije video Jovana, ali obzirom da je video Jakova, jako sam srećna. Posle toga, bukvalno posle 3-4 nedelje je preminuo. Kad se to desi čoveku se vraćaju slike iz detinjstva, falio mi je tata u životu. Mama me je sama odgajala. Ne može niko ko je razveden da kaže "Dovoljno je što živi sa jednim", nije dovoljno. Ljubav nedostaje.

- Nikad nije isto kad odgaja jedan roditelj. Vidim po mojoj deci. Nisam osoba koja podržava razvode, koliko god kao Hrišćani možemo da oprostimo nekome, trebalo bi. Velika je tragedija, ostavlja ožiljak deci. Živa sam i zdrava sam, ali imam ožiljke - zaključila je Aleksićeva za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading