KNEZ OBELODANIO TAJNU IZ PROŠLOSTI: Arkan me zvao Njegošem za muziku!

Autor:

Zabava

22.03.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Nenad Knežević Knez svojevremeno je radio pesme i za Svetlanu Cecu Ražnatović, kao što su veliki hitovi "Znam", "Mrtvo more" i "Usnule lepotice". On sada otkriva kako je došlo do saradnje sa jednom od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, te ističe da je za to bio presudan jedan susret sa Cecinim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Bili su bliski... Arkan i Knez

- Arkan me nazvao Njegošem za muziku. Sreli smo se u hotelu "Jugoslavija" na bazenu i predložio mi je da uradim nešto Ceci. Nakon prve pesme tražio mi je još - ispričao je Crnogorski pevač za Svet i priznao da su se posle te saradnje malo udaljili:

- Život te tako prosto natera, živeo sam jedan period u Parizu... Udalje se ljudi, ali kada bismo se sreli Ceca i ja, sigurno bismo se ispričali kao da smo juče prekinuli druženje.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Više ne druži s njom, ali se lepo ispričaju kada se sretnu... Ceca Ražnatović

Inače, Knez je istakao da nikad nije bio deo kriminalnog miljea niti se poput nekih kolega družio sa kriminalcima.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Nenad Knežević Knez


- Prema mom mišljenju, to su nepromišljeni ljudi. To je vrlo čudna igra i tu čovek mora da bude vrlo obazriv - rekao je pevač i dodao:
- Sada ima dosta tih organizovanih grupa sa one strane zakona i ušli su u sve sfere društva preko velike zarade od narkotika. Devedesetih je to bilo drugačije, nisu bili baš toliko organizovani, svi su bili individue. Tada je bio problem što nijedan veći klub ili diskoteku nije držao neko normalan, nego uvek neki kriminalci. Čini mi se da su devedesete bile gore, bilo je mnogo kriminala u celoj bivšoj Jugoslaviji, morao je čovek da bude veliki psiholog, da zna kako da priča s njima, kako da se postavi. Ja sam bio vrlo profesionalan, uvek ispoštujem sve što se od mene očekuje i zato sam savršeno funkcionisao s njima. Nisam se družio sa kriminalcima, ali smo se poštovali i nikad nisam imao nikakav problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading