(VIDEO) BRUKA PROFESIJU! Profesorka Mila Alečković želi da otruje političare: Ubrizgala bih im ŽIVU!

Autor:

Vesti

22.03.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesorka na Katedri za psihologiju Mila Alečković Nikolić šokirala je svojim izjavama o vakcinaciji.

RepublikaFoto: printscreen/twitter
Mila Alečković Nikolić

- Vakcine nema niti će je biti - kaže ona i ističe da nam nije ni potrebna. - Naše telo je vakcina, ono stvara antitela, mi smo sami sebi dovoljni, nama vakcina ne treba.

Tu se nije zaustavila, pa je počela da proziva političare, navodeći da se vakcinišu vodicom i da bi ona volela da im ubrizga živu.

- Vakcina je u 21. veku simbol kalašnjikova - ubeđena je ona i kaže da vrlo dobro zna šta je igla i da je iz ugla naroda to nova pretnja oružjem.

 

 

 

Pa se postavlja pitanje, kako neko ko se predstavlja kao stručnjak može sebi da dozvoli da zagovara ovakve stavove i nebuloze. Takođe, upitno je "znanje" koje prenosi studentima osoba sa ovakvim razmišljanjem i koja dopušta sebi skandalozne i sramne izjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

22.03.2021 18:40

Ova je potpuno zrela za ludnicu.

Dan

23.03.2021 10:42

Poštovana profesorka je izuzetan humanista i u svojoj profesiji internacionalno priznat i cenjen stručnjak. Vi ako imate hrabrosti i razuma zapitajte se o tome šta ona govori. Ili ostanite u mraku plaćenih i poniženih duša nesposobnih da odbrane čak i samo sebe. Iz vašeg mraka nedosežna je svetlost kojom ona sija.