DA LI JE VAKCINISANJE ZAPRAVO RAT MANIJAKA KI*AMA?: Biljana Srbljanović razmontirala Petričića i njegovu sramnu karikaturu

Autor:

Vesti

21.03.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija karikaturiste Dušana Petričić se nastavlja, ne može da izađe iz serije glupih i neduhovitih karikatura, a to je primetila i dramska spisateljica Biljana Srbljanović:

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Biljana Srbljanović

- Šta govori ova karikatura? Da su vakcine ki*a? Da su zemlje koje ih proizvode, manijaci? Da je vakcinisanje zapravo rat manijaka ki*ama? Ozbiljno pitam - upitala je Srbljanovićka

Srbija je jedna od retkih zemalja koja je omogućila svojim građanima da odaberu čime će se vakcinisati, a u ponudi su sva sredstva za imunizaciju koja je moguće nabaviti.

I vakcinacija u Srbiji se sprovodi takođe na dobar način kao što je i nabavka vakcina, pa se suvereno nalazimo na prvom mestu u većini kategorija koje se mere.

Po broju revakcinisanih na milion stanovnika, Srbija se nalazi na prvom mestu u Evropi, a iza nje su Malta, Danska, Švajcarska i Norveška.

 

šta govori ova karikatura? da su vakcine kita? da su zemllje koje ih proizvode, manijaci? da je vakcinisanje zapravo rat manijaka kitama? ozbiljno pitam. Posted by Biljana Keller on Sunday, 21 March 2021

 

Po broju revakcinisanih na 100 stanovnika Srbija je u Evropi takođe na prvom mestu, kao i u regionu, sa 858.461 ukupno revakcinisanih, gde je za sobom ostavila Rumuniju, Mađarsku, Sloveniju i Hrvatsku.

Po broju vakcinacija na 100 osoba Srbija se nalazi na drugom mestu u Evropi, iza Velike Britanije, sa 31,8 osoba, dok je u regionu, po broju vakcinacija takođe na drugom mestu sa 2.163.593.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pera mitić

21.03.2021 21:27

Списатељица је, изгледа, опседнута ки*ама. Не бих да кажем да је и сама ки*а. Џетлменски, колико је могуће.