(FOTO) NEKADA NAJBOLJI PEVAČ ZVEZDA GRANDA, PRIČALO SE DA JE BUDUĆI ČOLIN NASLEDNIK: Danas Dušana Svilara ne biste prepoznali!

Autor:

Zabava

20.03.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik ZvezdA Granda danas ovako izgleda!

RepublikaFoto: youtube.com/DusanSvilarMusic
Dušan Svilar ovako izgleda danas!

Pobedniku treće sezone Zvezda Granda Dušanu Svilaru svi su predviđali sjajnu karijeru i bili su ubeđeni da će dostići slavu svog idola Zdravka Čolića.

Ipak, on nikada nije krio to da se ne snalazi naročito dobro u estradnim vodama.

“Ne razumem potrebu čitalalaca da ih zanima nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja kao neko koga vole da slušaju kako peva moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kad se kamere ugase. Nikoga ne osuđujem što pristaje na takve novine i što pravi kompromise, ali ja ne želim jer mi ne prijaju takve stvari. Da budem popularan po svaku cenu to nije moj cilj”, rekao je on svojevremeno za Blic.

RepublikaFoto: instagram.com/dusan_svilar
Dušan Svilar danas..

Ipak, kasnije je odlučio da se oproba i u glumi, pa je u pozorištu na Terazijama odigrao glavnu ulogu u predstavi “Fantom iz opere”. Za to je pobrao samo reči hvale, a glumom planira da nastavi da se bavi i u budućnosti.

“Na fakultetu muzičke umetnosti na smeru solo pevanja koji sam pohađao, dve godine smo imali glumu i scenski pokret, tako da meni nije nepoznanica biti na pozorišnoj sceni i bio sam spreman na neki način da se pokažem”, rekao je on tada, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading